To je to što me zanima!

Janica Kostelić skijala na Sljemenu na DM ski kupu

Amaterke su u subotu na Sljemenu vozile veleslalom. U pauzama su skijale i poznate skijašice. Djecu je najviše razveselila Janica
Vidi originalni članak

Ski kup za žene na Sljemenu je u subotu organizirao DM. Utrku na bijelom spustu vozilo je 120 amaterki starih između 14 i 54 godine. Janica Kostelić, Ana Jelušić, Nika Fleis te mlade nade ženskog skijanja također su bile na Sljemenu. Odvezle su utrku u pauzama između vožnji amaterki. Barbara Štrbac, televizijska voditeljica, startala je treća te imala najbolje vrijeme. Već se mislilo da će ostati prva, no natjecateljica s rednim brojem 110 bila je sekundu i 12 stotinki bolja.
Pobjednica Tijana Brletić (30) majka je dvoje djece. U mladosti je aktivno skijala, no sada se posvetila djeci. Starija kći Jana (4) navijala je za mamu.
- Povremeno sam s djecom na Sljemenu, no više s djecom u igri nego na skijama. Nisam očekivala da ću pobjediti, a imala sam i visoki startni broj, kaže Tijana Brletić. I njena četverogodišnja Jana već skija. Natjecateljice su većinom bile iz Zagreba. Lidija Bedeković (22) je iz Đelekovca. Skija sedam godina, najviše na Rogli. Na cilj je stigla ljuta.
- U vožnji mi je ispao štap. Mislim da sam mogla i bolje odvesti utrku, kaže Lidija.
Natjecateljice su bodrili obitelj i prijatelji. Janicu su čim se spustila okružila djeca i tražila autograme te se s njom fotografirala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare