To je to što me zanima!

Japanci neće u Sjevernu Koreju. 'Na poluvremenu su nam rekli: Ne možemo organizirati susret'

Japan je u četvrtak pobijedio Sjevernu Koreju u Tokiju 1-0, a drugu utakmicu iste su reprezentacije trebale odigrati u utorak u Pjongjangu
Vidi originalni članak

Prilično je izvjesno kako nogometaši Sjeverne Koreje neće biti domaćini Japanu u svojoj zemlji, u kvalifikacijskom ogledu skupine B za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

"Na poluvremenu su nam čelnici sjevernokorejskog saveza poručili kako ne mogu organizirati domaću utakmicu koja je bila predviđena u Pjongjangu", službeno je objavio Japanski nogometni savez, a prenosi francuski L'Equipe.

KVALIFIKACIJE ZA SP Ivankovićev debi za zaborav: Kina prosula 2-0 u Singapuru

U pitanju je bilo poluvrijeme utakmice trećeg kola azijskih kvalifikacija u kojoj je Japan u Tokiju pobijedio Sjevernu Koreju 1-0. Isti suparnici trebali su igrati na sjevernokorejskom tlu 26. ožujka.

Još se o svemu nije službeno očitovao Azijski nogometni savez, no plan je da i u drugom susretu ponovno Japan bude domaćin ovom suparniku. Na ljestvici ove skupine vodi Japan s maksimalnih devet bodova. Sirija ima četiri, Sjeverna Koreja tri, dok je posljednji Mijanmar s jednim bodom.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 22.03.2024.

    Pametni Japanci, nikad ne znaš da ćeš i kako izaći iz Sjeverne Koreje.

  • DadoDavor 21.03.2024.

    Ma sigurno objavio veliki vođa da su pobijedili 10:0 Japan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare