To je to što me zanima!

Jarni: Htio sam opet obući onaj sako, ali zaprljao se na putu...

Bilo je jako puno duhovitih poruka i svega. Moram priznati da sam se jako dobro nasmijao, rekao je bivši nogometaš, kojemu je Aljoša Vojnović priznao: Nisam doživio veći poraz u karijeri nego u ovoj borbi stajlinga
Vidi originalni članak

Legendarni lijevi bek "vatrenih" Robert Jarni (52) ponovno je bio gost komentator emisije Nove TV uoči utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Slovačke, a prva je tema u studiju bila: njegov sako od srijede s bijelim i plavim prugama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gdje je sako - upitao je voditelj Saša Lugonjić Jarnija, a on dobro raspoložen odgovorio:

- Da budem iskren, htio sam ga ponoviti, ali na putu do kuće sam ga zaprljao i nisam uspio to napraviti. Žao mi je, ali bit će prilike. Do utorka? Ha, vidjet ćemo.

Puno mu se ljudi javljalo prošlih dana, objasnio je i da je sako nabavio od jednog talijanskog dizajnera u Torinu, može ga se nabaviti za oko 1400 kuna. Ovaj put odabrao je konvencionalnije rješenje, plavi sako s crnom košuljom.

- Bilo je jako puno duhovitih poruka, svega, moram priznati da sam se jako dobro nasmijao - rekao je Jarni.

Voditelj je dobacio:

- Nakon što je jedan sako postao tema u Hrvatskoj, moram priznati da nisam bio pod većim pritiskom nego večeras. Išao sam na totalnu zihericu, plavi sako i bijela košulja. Ne možeš fulati.

Drugi komentator u studiju Aljoša Vojnović (35) ispalio je:

- Ja sam potpisao poraz, mislim do kraja godine. U karijeri nisam doživio veći poraz nego u ovoj borbi stylinga. Robi, ti si MVP!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Lucky Luciano1203 05.09.2021.

    Kad sam bio mali, mislio sam da se zove Roberto Jadni 😄.. Moj omiljeni igrac

  • 05.09.2021.

    Bas je cool👍😁

  • mislavmali 04.09.2021.

    Ma Jarni je ok, sako ko sako...čuda velikog. Tko što voli nek izvoli

Komentiraj...
Vidi sve komentare