To je to što me zanima!

Jarni: Nedostalo mi je sreće i vremena za uspjeh u Sarajevu

"U zimskoj stanci stiglo je pet-šest novih igrača, trebalo je to sve posložiti, a to ne ide preko noći. Prvenstva se ne osvajaju tek tako, treba vremena da se sve posloži"
Vidi originalni članak

Nisam tužan zbog otkaza koliko zbog toga što vjerujem da ova momčad može puno više od ovoga. To će i pokazati, kaže bivši trener Sarajeva Robert Jarni.

Na Koševo je stigao u prosincu s ciljem da klub koji je odnedavno u vlasništvu malezijskog milijardera Vincenta Tana odvede do dvostruke krune. Otkaz je dobio nakon samo devet odigranih utakmica.

- Jarni će ući u povijest FK Sarajeva kao najneefikasniji trener ikad. Naša momčad u devet utakmica dala je samo šest golova i ostvarila dvije pobjede - obrazložili su smjenu u klubu.

- Pred nas su postavljeni ciljevi koje je bilo teško ispuniti. U zimskoj stanci stiglo je pet-šest novih igrača, trebalo je to sve posložiti, a to ne ide preko noći. Prvenstva se ne osvajaju samo tako, treba vremena da se sve kockice poslože. I malo sreće - kaže Jarni.

Od jučer traži novi posao... 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Perla-PerlicaNakit 10.04.2014.

    što reći o treneru koji najboljeg igrača 2.HNL koji ima 20 godina odbije u hajduku s obrazloženjem da je malog rasta, a igra poziciju kao i on prije 15 godina.

  • crovata 09.04.2014.

    Ako je ovo najgori trenerski niz Sarajeva u povijesti, onda je normalno da bilo tko dobije otkaz ! U ovom slucaju se radi o nekada jako dobrom igracu Real Madrida pa ono kao ljudi su u nevjerici... Ali, ko zna zna, ko ne zna njemu dva...

  • kljukica 09.04.2014.

    Nije li veliki prorok Ciro rekao da ce Jarni biti trener zvijezda? Koliki prorok tolika budala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare