To je to što me zanima!

Jarni kritizirao reprezentativce: Kad ste zadnji put ovo vidjeli?

Nitko nije očekivao da će golman tako daleko ispucati. Kad trener sjedne na klupu, sve odlučuju igrači. Kako će se i gdje postaviti. Drugi gol? Čista sreća, kaže legendarni bek "vatrenih"
Vidi originalni članak

Katastrofa!

Započeo je tako analizu poraza Hrvatske od Walesa (1-2) stručni sukomentator Nove TV, Aljoša Vojnović. Pa nastavio:

- Nemamo više situaciju u svojim rukama, ovisimo o drugim rezultatima. Loš dan za naše. Prvo poluvrijeme opet nije bilo pravo, u drugom, kad je izgledalo da ćemo preokrenuti, presjekao nas je taj drugi gol.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje mišljenje o predstavi "vatrenih" dao je i Robert Jarni:

- Nitko se nije nudio, nitko nije ulazio u prazne prostore, stisnuli su nas gore kao Turci. Govor tijela je jako loš. Imali smo jedan udarac, i to kad je Petar Musa bio sam u šesnaestercu. Dakle, nema nas u završnici - kazao je legendarni lijevi bek hrvatske reprezentacije pa dodao:

- Imam jedno pitanje: Kad ste zadnji put vidjeli da golman ispuca ovako loptu sa svojih pet metara i da momčad zabije gol? Jako rijetko. Ovo je čista nesmotrenost. Nitko nije očekivao da će golman tako daleko ispucati. Kad trener sjedne na klupu, sve odlučuju igrači. Kako će se i gdje postaviti...

KALKULACIJE Kako sad na Euro? Hrvatskoj ni dvije pobjede možda ne budu dovoljne. Može dalje i kao treća

Harry Wilson pobjegao je Vidi kod gola za 1-0, a drugi je zabio glavom nakon ubačaja Jamesa.

- Ovo je slučajan gol (op.a., za 2-0). Kad je išao centaršut, on nije mogao ni vidjeti gol. To je sreća. Ali ona poljubi samo hrabre.

Izbornik Dalić napravio je tri izmjene u prvih 11 u odnosu na Tursku, međutim Musa je opet dobio priliku ispred Diona Drene Belje.

- Zlatko je išao s dobrom voljom, zna on tko je za što sposoban i tako je postavio momčad. Međutim, Beljo je u onoj prvoj utakmici pokazao da ima osjećaj za gol i našao se u par šansi, kao i danas, ali ga sreća nije poljubila.

KVALIFIKACIJE ZA EURO Turska osigurala vizu za Euro! Ali može pomoći Hrvatskoj... GOLOVI S UTAKMICE VIDEO Kako su Velšani potopili 'vatrene': Wilson neuhvatljiv za Vidu, Livi opet izlazi s gol-crte

Još jedna blijeda predstava Borne Barišića, kojeg je taman prije drugog gola Walesa zamijenio imenjak Sosa.

- Barišić bi trebao puno više biti naprijed, iskoristiti situaciju 1 na 1. On više voli odigravati i ići na dupli pas. Sosa je, s druge strane, potpuno druga priča. On voli ići 1 na 1, probiti stranu. Ako ćemo iskreno, u današnjem su nogometu na cijeni igrači koji igraju 1 na 1. To su dva beka i dva krila. Radim s U-17 reprezentacijom i rekao sam dvojici bekova i dvojici krilnih igrača da pokušavaju igrati 1 na 1. I ako ne uspiju deset puta, da pokušaju još deset puta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ForzaFiumeFOF 16.10.2023.

    Vida je krivac kod oba pogotka...drugi pogodak je u začetku akcije vida krivo izbacio loptu, nakon koje ide centaršut a vidi igrač ulazi potpuno sam u prostor i prebacuje glavom u gol...kod prvog gola prespor, kad osjetiš da te igrač može pretrčati i da je fizički jači onda radiš prekršaj pod cijenu kartona...tako su mene učili kao stopera i funkcioniralo je...

  • simri 16.10.2023.

    Sreća? Vidi se da je bio bek.

  • migaču 15.10.2023.

    Jarni jaran pravi . Zvučalo bi to i pametnije ali mu fali riječi

Komentiraj...
Vidi sve komentare