To je to što me zanima!

Jarni: Real me razočarao, Juve nije imao hrabrosti za nokaut

Robert Jarni u kolumni za goal.com tvrdi kako će u uzvratu, pogotovo sa zdravim i oporavljenim Benzemom, glavno pitanje biti koliko će golova Juveu zabiti Real
Vidi originalni članak

Jučer sam ostao neugodno iznenađen igrom Reala u prvih 45 minuta. Ma čak i njihovom predstavom tijekom cijele utakmice, od Reala sam ipak očekivao mnogo više. Bili su mlaki, igrali bez dovoljno agresije, stajali preširoko. A jučer se definitivno vidjelo koliko čak i jednom Realu nedostaje Luka Modrić, piše Robert Jarni za goal.com.

- Juventus je sjajno otvorio susret, mislim kako su Madriđane u prvom dijelu držali zapletene u mrežu. Čak sam nakon njihovog vodstva pomislio kako bi Real u Torinu mogao primiti dva ili tri gola! No, i Juventus je malo posustao nakon 25 minuta, što je Real odmah kaznio izjednačenjem. 

- Nije me iznenadilo postavljanje Sergija Ramosa u veznu liniju, Carlo Ancelotti je tu opciju već nekoliko puta isprobao i u prvenstvenim utakmicama. Sergio Ramos to može odigrati bez problema, na toj je poziciji već uspješno djelovao još kao igrač Seville. On je jednostavno jučer odigrao jednu od lošijih utakmica u dresu Reala, to je ključni razlog tako slabe partije Madriđana. 

Robert Jarni zamjera Juventusu nedostatak hrabrosti, a zašto smatra Real favoritom i što Juve mora napraviti u uzvratu, pročitajte na goal.com/hr.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pfc 06.05.2015.

    tako su govorili i prije par godina,da ce Juve gadno proc u Madridu pa im Del Piero 2 komada uvali...kvota 9 je tada bila pa dajte je opet :)

  • strmi007 06.05.2015.

    jer benzema je neka igračina?lol

  • lm62 06.05.2015.

    jedino ako juve dobije crveni karton onda real ide u finale

Komentiraj...
Vidi sve komentare