To je to što me zanima!

Javio se i Zolja iz Kine: Sretno Hajduče protiv Dinama, ajmoo

Ohandza je u Hajduku proveo tri sezone tijekom kojih je neumoljivo trpao po travnjacima 1. HNL. Upravo je Ohandza bio strijelac pobjedničkog gola za Hajduk u posljednjoj pobjedi Splićana nad modrima...
Vidi originalni članak

Danas se igra najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka, a veliku podršku bivšim suigračima šalju i bivši igrači ova dva kluba. Tako je bivši topnik Hajduka Franck Ohandza Zoa (27), ili po splitskom Frane Zolja, podržao nekadašnje suigrače u velikom derbiju. 

- Vrijeme je za derbi. Sretno Hajduče, ajmoooooooooo! - napisao je kamerunski napadač, kojemu je jučer bio rođendan, na Instagramu.

Ohandza je u Hajduku proveo tri sezone tijekom kojih je neumoljivo trpao po travnjacima 1. HNL. Upravo je Ohandza bio strijelac pobjedničkog gola za Hajduk u posljednjoj pobjedi Splićana nad modrima kada je bilo 0-1 na Maksimiru. Jako brzo je postao ljubimac navijača koji su mu dali i prigodni nadimak, a on im je uzvraćao prilikom proslave gola imitiravši pucanje iz zolje.

Franck je iz Splita otišao u veljači ove godine u kineski Shenzen, a tamo iz utakmice u utakmicu pokazuje kakva je klasa. U ovoj sezoni je zabio 13 golova u 19 utakmica.

U Hajduku je ostavio statistiku od 26 golova i 12 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Joker123 29.09.2018.

    Ohandza!!!!!!!!

  • MateCro 29.09.2018.

    Jedan od boljih igrača iz hajdukove škole.

  • 78fernandes 29.09.2018.

    Ajmo sad svi kopirati Soudanija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare