To je to što me zanima!

Jazz slavio protiv Knicksa, Babo propustio četvrti dvoboj u nizu

Bogdanović je bio u sjajnoj šuterskoj formi, ali ozljeda lista ga je udaljila s terena. No, njegovoj momčadi ide dobro te su bez njega u momčadi slavili tri puta zaredom
Vidi originalni članak

Košarkaši Utah Jazza pobijedili su New York Knickse sa 108-93 u Madison Square Gardenu, čime su započeli gostujuću turneju od šest utakmica, od kojih će prve četiri odigrati na Istočnoj obali, a Bojan Bogdanović je propustio četvrti dvoboj zaredom.

Najboljeg hrvatskog košarkaša je od terena udaljila ozljeda lista baš u trenutku kad je bio u sjajnoj šuterskoj formi. No, njegov izostanak se nije odrazio na rezultate momčadi koja je bez Bogdanovića ostvarila tri uzastopne pobjede.

U slavlju protiv Knicksa Jazz je predvodio Donovan Mitchell sa 36 koševa i osam skokova, a 23 poena dodao je Jordan Clarkson. Najbolji kod domaćina bio je RJ Barrett sa 24 koša i sedam skokova.

Utah (45-26) čvrsto drži četvrto mjesto u Zapadnoj konferenciji i primiče se trećeplasiranim Golden State Warriorsima (47-24). New York je s učinkom 30-41 daleko od nastupa u "play in" turniru za doigravanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nap* 21.03.2022.

    Sunsi su najjaci

  • MatijaKezele 21.03.2022.

    Moji Celticsi trenutno u najjačoj formi

Komentiraj...
Vidi sve komentare