To je to što me zanima!

Jazzeri i Bogdanović izbacili su Memphis, Dallas poveo u seriji

Bez većih problema je Utah Jazz slavio protiv Memphis Grizzliesa (126-110) i tako osigurao prolazak dalje, a Bogdanović je bio solidan. Odličan je bio Dončić u redovima Dallasa i s 42 poena ih stavio u korak prednosti
Vidi originalni članak

Momčad Utah Jazza pobrinula se da nema previše pitanja o prolasku dalje pobjedom protiv Memphis Grizzliesa (126-110). Domaćini od prve do zadnje minute utakmice vodili, a na kraju pobijedili za 4-1 u seriji i tako izborili polufinale konferencije gdje ih čeka bolji iz susreta Clippersa i Dallasa.

IGRAO I ŠARIĆ Prvaci pred eliminacijom! Sunsi razbili Lakerse, LBJ 'pobjegao' u svlačionicu prije kraja utakmice

Bojan Bogdanović odigrao je solidnu partiju te ubacio 17 poena uz osam skokova i četiri asistencije, dok je domaće predvodio Donovan Mitchell s 30 poena, šest skokova i deset asistencija. Kod gostiju je najbolji bio Ja Morant s 27 poena, sedam skokova i 11 asistencija.

S obzirom na minimalno još četiri utakmice u playoffu, tešo je očekivati da bi Bojan Bogdanović mogao zaigrati krajem mjeseca na kvalifikacijskom turniru za OI u Splitu, 

Napeto je bilo u Los Angelesu gdje je nevjerojatni Luka Dončić odigrao jednu od najboljih utakmica u životu. Mavericksi su slavili 105-100 i tako poveli 3-2 u seriji, a nevjerojatni je Slovenac ubacio 42 poena uz osam skokova i 14 asistencija, a ispucao je čak 37 šuteva što je pet šuteva više nego ikad dosad u jednoj NBA utakmici.

Kod domaćina je najraspoloženiji bio Paul George koji je ubacio 23 poena uz deset skokova i šest asistencija. Sad serija seli u Dallas gdje će pred domaćom publikom pokušati osigurati polufinale konferencije. Susret je na rasporedu u subotu, 5. lipnja, s početkom u tri sata iza ponoći po našem vremenu.

Philadelphia 76ersi također su potvrdili prolaz dalje pobjedom 129-112 protiv Washington Wizardsa koje je predvodio Bradley Beal s 32 koša, sedam skokova i pet asistencija, dok je najraspucaniji kod domaćina bio Seth Curry s 30 poena i dvije asistencije. Oni u polufinalu konferencije igraju protiv Atlanta Hawksa.

A upravo su Hawksi u gostima kod New York Knicksa pobjedom 103-89 prošli dalje na krilima odličnog Traea Younga koji je zabio 36 koševa uz četiri skoka i devet asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bedak11 03.06.2021.

    Hebote clanci o nba su postali daleko najgori ikad. Ovo se moras potrudit da ovako lose napises i pogrijesis, ne moze bit slucajno. I to vec par dana zaredom.

  • plitakpotok 03.06.2021.

    Dallas nije smanjio razliku nego vodi 3:2 Fabijane....

  • Anestezija 03.06.2021.

    Gospodine novinaru, Dallas vodi 3-2, nije smanjio nikakav crni zaostatak. Kad bi o sportu pisali ljudi koji stvarno sport prate, to bi bilo divno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare