To je to što me zanima!

Je li Ante Čulina oštetio Hajduk?

Večerašnji susret Slaven Belupa i Hajduk ostat će upamćen po brojnim bizarnim detaljima, od gađanja pomoćnog suca, prekida od 20 minuta, nesvakidašnjeg penala koji je trebao biti ponovljen, crvenog kartona...
Vidi originalni članak

Slaven Belupo i Hajduk remizirali su 2-2 u Koprivnici u ogledu nakon kojeg će obje momčadi na dugu zimsku stanku. No bez obzira na stanku, o ovoj će se utakmici definitivno još dugo pričati, i to zbog nekoliko sudačkih odluka koje su utjecale na konačan rezultat.

Dojam je da je sudac Ante Čulina izgubio konce iz svojih ruku polovnom prvog poluvremena, kad je njegov prvi pomoćnik Ante Marić pogođen komadom kartona ili plastike u glavu u dva navrata. 

Nakon prekida koji je potrajao gotovo 20 minuta Čulina je imao nekoliko upitnih odluka. Sve je počelo kaznenim udarcem za Slaven Belupo, koji je dosudio nakon što je Simić očistio loptu glavom i naskočio na nogu igrača Slaven Belupa Crnca koji nije mogao igrati na loptu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

No ako je Čulina i pronašao neki element da dosudi kazneni udarac, definitivno je bilo elemenata i da ga ponovi. Krstanović je zabio gol s bijele točke, no nekoliko njegovih suigrača  prije vremena je utrčalo u kazneni prostor Hajduka i pravo je čudo da to nije vidio ni on, ni njegovi pomoćnici, a nije se uključila ni VAR soba!?

Nedugo potom dogodio se i nasrtaj Boseca na Sahitiju, igrač Slaven Belupo napravio je prekršaj, a onda je u nastavku kretnje na podu udario Sahitija nogom, što sudac nije sankcionirao. U više navrata tijekom utakmice igrači obje momčadi laktovima su udarali suparničke igrače u lice, što također nije bilo sankcionirano.

Petnaestak minuta prije kraja utakmice Čulina je isključio Sahitija kome je pokazao drugi žuti karton zbog igranja rukom.

Na koncu, na rubu sudačke nadoknade Čulina je pokazao na bijelu točku za Slaven Belupo, iako se prekršaj Krovinovića na Žuljeviću dogodio barem metar van kaznenog prostora Hajduka. Na svu sreću uključila se VAR soba i ispravila njegovu pogrešku.

Jesu li po vašem mišljenju sudac Ante Čulina i njegov tim oštetili Hajduk u večerašnjoj utakmici?

 
Idi na 24sata

Komentari 318

  • Bomba-rder 13.11.2022.

    Hajduka jedino i redovito ostecuje Torcida, a o suđenju bar Hajduk ne bi trebao nista govoriti jer su im ti isti suci pomogli-pogurali masu puta tako nek zacepe.

  • inaa 13.11.2022.

    ostetijo belupo

  • arow 13.11.2022.

    Trebao je prekinuti utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare