Obavijesti

Sport

Komentari 318

Je li Ante Čulina oštetio Hajduk?

Je li Ante Čulina oštetio Hajduk?
7

Večerašnji susret Slaven Belupa i Hajduk ostat će upamćen po brojnim bizarnim detaljima, od gađanja pomoćnog suca, prekida od 20 minuta, nesvakidašnjeg penala koji je trebao biti ponovljen, crvenog kartona...

VIDEO

Slaven Belupo i Hajduk remizirali su 2-2 u Koprivnici u ogledu nakon kojeg će obje momčadi na dugu zimsku stanku. No bez obzira na stanku, o ovoj će se utakmici definitivno još dugo pričati, i to zbog nekoliko sudačkih odluka koje su utjecale na konačan rezultat.

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a

Dojam je da je sudac Ante Čulina izgubio konce iz svojih ruku polovnom prvog poluvremena, kad je njegov prvi pomoćnik Ante Marić pogođen komadom kartona ili plastike u glavu u dva navrata. 

Nakon prekida koji je potrajao gotovo 20 minuta Čulina je imao nekoliko upitnih odluka. Sve je počelo kaznenim udarcem za Slaven Belupo, koji je dosudio nakon što je Simić očistio loptu glavom i naskočio na nogu igrača Slaven Belupa Crnca koji nije mogao igrati na loptu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

No ako je Čulina i pronašao neki element da dosudi kazneni udarac, definitivno je bilo elemenata i da ga ponovi. Krstanović je zabio gol s bijele točke, no nekoliko njegovih suigrača  prije vremena je utrčalo u kazneni prostor Hajduka i pravo je čudo da to nije vidio ni on, ni njegovi pomoćnici, a nije se uključila ni VAR soba!?

Nedugo potom dogodio se i nasrtaj Boseca na Sahitiju, igrač Slaven Belupo napravio je prekršaj, a onda je u nastavku kretnje na podu udario Sahitija nogom, što sudac nije sankcionirao. U više navrata tijekom utakmice igrači obje momčadi laktovima su udarali suparničke igrače u lice, što također nije bilo sankcionirano.

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a

Petnaestak minuta prije kraja utakmice Čulina je isključio Sahitija kome je pokazao drugi žuti karton zbog igranja rukom.

Na koncu, na rubu sudačke nadoknade Čulina je pokazao na bijelu točku za Slaven Belupo, iako se prekršaj Krovinovića na Žuljeviću dogodio barem metar van kaznenog prostora Hajduka. Na svu sreću uključila se VAR soba i ispravila njegovu pogrešku.

Jesu li po vašem mišljenju sudac Ante Čulina i njegov tim oštetili Hajduk u večerašnjoj utakmici?

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 318
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu