To je to što me zanima!

Nova 3D analiza! Ma kakav ofsajd? Dinamo je pokraden

Najveći je problem činjenica da su linije prikazane u prijenosu deblje od razmaka između dva igrača koji smo mi odredili, kažu na kanalu koji se bavi analizama sudačkih odluka
Vidi originalni članak

Sandro Kulenović zabio je nakon asistencije Stefana Ristovskog u 94. minuti utakmice Viktorije Plzen i Dinama (1-0) u Konferencijskoj ligi. Barem se tako činilo dok grčka sudačka ekipa na čelu s Tasosom Sidiropoulosom nije taj gol poništila. Točnije, poništio ga je njegov VAR kolega Anastasios Papapetrou nakon dvije minute gledanja.

U pitanju je bila pozicija Ristovskog nakon prijenosa lopte u šesnaestercu. Nije jasno radi li se o zaleđu. U Dinamu su takvom odlukom bili bijesni, smatraju da Makedonac nije bio najbliži golu. Kut kamere nije bio najbolji, a u prijenosu su pokazali praktički jednu crtu koja ne objašnjava kako to da je gol trebao biti poništen.

Ekipa s YouTube kanala VARCheck analizirala je taj screenshot, kalibrirala i povukla nove linije za obojicu igrača. Razlika je doista minimalna, radi se o centimetrima, ali po njima zaleđa nema.

Pogledajte kako su došli do toga:

"Kod povlačenja ovih linija imamo više nego jedan problem, a onaj koji je možda najveći je činjenica da su linije prikazane u prijenosu deblje od razmaka između dva igrača koji smo mi odredili i kao takve nikako ne mogu služiti kao dokaz da se poništi gol. Ostale odluke s utakmice nećemo komentirati, ali kod ove s velikom sigurnošću tvrdimo da je pogrešna", kažu u VARChecku.

3D analiza:

Idi na 24sata

Komentari 241

  • Hell_on_wheels 10.11.2023.

    Kme kme

  • BROKRO 10.11.2023.

    sta kukate kao neke tetkice lose igrate i amen , prodali ste naj bolje igrace i onda bi htijeli rezultate e pa ne ide,  losa politika rukovodstva Dinama

  • Profa. 10.11.2023.

    Ajde još malo kmečanja pajceki

Komentiraj...
Vidi sve komentare