To je to što me zanima!

Je li Goran rješenje? Dodig: Za izbornika nam treba pravi vođa

- Moramo sjesti i porpičati, ali sigurno da trebamo vrhunskog vođu koji nas može posložiti. Imamo još dvije-tri godine ove generacije dok smo tu Marin i ja i da ponovimo prošlu godinu - najavio je stariji Međugorac
Vidi originalni članak

Nadam se da je moja izbornička funcija došla kraju, rekao je Franko Škugor za HRT nakon što je Hrvatska završila svoj nastup u Davis Cupu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poslije Rusije pomela nas je i Španjolska s 3-0. U dva dvoboja 0-6 i tek jedan osvojeni set, onaj Borne Ćorića protiv Karena Hačanova.

IZGUBILI DODIG I PAVIĆ Hrvatska ide kući bez boda! Pomela nas je i Španjolska...

- Ništa se nije poklopilo, ništa nije otišlo na našu stranu. Bili smo u situaciji u kojoj jesmo, Borna je nakon meča u ponedjeljak bio isrcpljen i nije bio u stanju zaigrati i pali smo u još težu situaciju. No bilo je i svijetlih točaka, vidjeli smo Bornu Goju, protiv Rusije je bio malo stisnut, no protiv Nadala se opustio i pokazao ono što smo vidjeli na treningu, a to je da može igrati vrhunski tenis.

Da, Gojinih sedam gemova protiv prvog igrača svijeta definitivno je najljepša hrvatska priča u Madridu u koji je branitelj naslova otišao bez izbornika.

RAFA IZNENAĐEN HRVATOM Nadal: Koliko Gojo ima godina? 21? Može postati dobar igrač...

- Poremetilo nas je Čilićevo otkazivanje, poklopile su se loše stvari. Mi nemamo veliki izbor igrača za singl i košta nas izostanak igrača poput Marina. Ja u njegovom izostanku nisam vođa, samo najstariji - rekao je Ivan Dodig.

Predsjednica HTS-a Nikolina Babić najavila je da će nakon Madrida raspisati natječaje za sve izbornike reprezentacije. O njemu će, pak, odlučiti igrači.

- Moramo sjesti i porpičati, ali sigurno da trebamo vrhunskog vođu koji nas može posložiti. Imamo još dvije-tri godine ove generacije dok smo tu Marin i ja i da ponovimo prošlu godinu - najavio je stariji Međugorac.

U toj priči nameće se jedno ime. Goran Ivanišević?

Idi na 24sata

Komentari 29

  • pipolino 21.11.2019.

    Da li će HNS podnijeti narodu izvješće, koliko se novaca zaradilo u Davis copu?Koliko je svaki igrač dobio, te koliko bi dobio Čorić, da nije igrao onaj prvi meč, kao "najbolji hrvatski igrač"?Svima je jasno da je igrao zbog novca, a ne ljubavi prema dresu.Da je tako ne bi uopće igrao i rekao bi prije meča da je nespreman.Ali tada njegova osobna bankarica, gospođa majka, ne bi imala što brojiti.

  • VančoČapkanov 21.11.2019.

    ja sam nedavno napisao jedan od senatora ivanišević ljubičič ili prpić ti sve znaju o tenisu i više od toga maknutu bornu čoriča i ne spominjati karlovića imamo paviča dodiga čiliča prvo karaktere pa igrače

  • LOLNeki 21.11.2019.

    Joj dajte molim vas. Šta izbornik tu može napraviti osim zapljeskati na dobar poen? Nema igrača, to je problem, a ne izbornik. Čilića nema a i onako je u totalnom padu, ne znam što mu je, a Čorić je na tom putu isto tako. Ne govorim to zato što mi je drago, nego situacija je takva i nema se tu što drugo reći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare