To je to što me zanima!

Marca kritizirala Modrića: Kao da nije bio prisutan na terenu

Modrić nije bio baš dobar s loptom. Donekle je popravio učinak u produžecima, piše Marca o predstavi hrvatskog kapetana u polufinalu španjolskog Superkupa
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi nakon ligaškog poraza od Villarreala, pa je za polufinale Superkupa izmijenio četiri igrača u početnom sastavu, jedan od njih je bio i Luka Modrić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan hrvatske reprezentacije tako je utakmicu u Saudijskoj Arabiji počeo s klupe, ušao je na početku drugog poluvremena zamijenivši Camavingu, a nakon 20 sekundi Valencija je izjednačila. Real je na koncu slavio 5-4 (1-1) boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Nije to bila jedna od onih Modrićevih predstava koje ćemo zauvijek pamtiti, a s time se slaže i Marca:

SUPERKUP U S.ARABIJI Real bolji od Valencije u lutriji jedanaesteraca: Modrić počeo s klupe pa zabio u raspucavanju IZBOR VIDEOIGRE Četvorica Hrvata nominirana za najbolju momčad godine na Fifi, Livaković ni među 10 golmana?!

- Zamijenio Camavingu u 46. minuti. Nije bio prisutan koliko se očekuje od njega i nije bio baš dobar s loptom. Donekle je popravio učinak u produžecima - piše španjolski list o predstavi Modrića protiv Valencije.

Modrić će u rujnu ove godine napuniti 38 godina, a ovo mu je 11. sezona u dresu 'kraljevskog kluba'. Do ljeta, do kad mu traje ugovor, saznat ćemo hoće li biti i posljednja.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Space Burek 12.01.2023.

    Cijeli Real je bio loš... Courtoius i Benzema jedini nešto napravili.

  • 12.01.2023.

    Marca i Kurir isti k..ac

  • kp 12.01.2023.

    Istina bio je loš ali ni frugi nisu bili ništa.Cjela ekipa jadno Vinisijus već par kola prije SP samo pada i širi ruke na SP nula.Benzema aj bio pvređen ništa Valverde koda je grom u njega udario isto ništa jednostavno loši do bola.2 mjesto u lizi odlično kako igraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare