To je to što me zanima!

Je li sudac oštetio Dinamo za čisti gol? Ovo je njemu zaleđe

Dinamo je u 15. minuti odigrao krasnu akciju nakon kornera, kombinirali su Majer i Gojak i u nastavku je Gvardiol, kako se činilo, pospremio loptu u mrežu, ali njemački pomoćnik dosudio je nedozvoljenu poziciju
Vidi originalni članak

Dinamo je prvi put izgubio od nekoga mađarskog kluba u Europi i odmah izletio iz Lige prvaka. Hrvatski prvak izgubio je u trećem pretkolu u Budimpešti od Ferencvarosa 2-1 i tako se oprostio do elitnog natjecanja, ali moći će izboriti jesen u Europi kroz Europsku ligu.

Dinamo vrlo loše otvorio utakmicu protiv Ferencvarosa u Budimpešti, primio je gol već u drugoj minuti iz prvog napada Mađara, ali se u 15. mogao vratiti. No pomoćnik Nijemca Tobiasa Stielera, Jan Seidel, podigao je zastavicu zbog zaleđa Gojaka koje je bilo vrlo, vrlo dvojbeno.

POGLEDAJTE VIDEO: Petković reže tortu mačem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amer Gojak dodao je Lovri Majeru kratko iz kornera, ovaj ga lijepo proigrao petom u prostor i prevario jednog igrača mađarskog prvaka i Gojak je ostao sam na ulazu u šesnaesterac. No suci su prekinuli akciju označivši zaleđe.

Usporena snimka otkrila je kako Gojak nije požurio i bio je iza linije zadnjeg igrača domaće momčadi. U nastavku akcije, da stvar bude gora po "modre", Joško Gvardiol je, kako je sam priznao nakon utakmice, zabio gol nakon ubačaja Gojaka.

FERENCVAROS - DINAMO 2-1 Dinamo ispao iz Lige prvaka! Izbacio ga bivši igrač Lokosa

Unatoč silnim prosvjedima dinamovaca, promjene odluke, naravno, nije bilo. A u ovoj fazi kvalifikacija nema VAR-a pa suci nisu imali drugu priliku.

Hrvatski prvak nije, međutim, klonuo i nastavio je napadati pa je nakon gužve u 23. minuti izjednačio udarcem Gojaka koji je u svoju mrežu skrenuo bivši igrač Lokomotive Myrto Uzuni. A isti je igrač u 65. minuti zabio u drugu, pravu mrežu. Pobjegao je obrani Dinama i prizemno pogodio za konačnih 2-1.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • apolitični 17.09.2020.

    jadna europa ,pa u njoj ne možeš pošteno ni platiti suca za prolaz

  • šaćir1964 17.09.2020.

    Nije zaleđe a nije ni gol.Dobro pogledajte da je lopta prošla sa vanjske strane

  • Sokol ga nije volio 17.09.2020.

    izgubili smo i nemamo što reći osim da smo popušili a bili smo jači od njih ali su se neki ponašali kao da vodimo a ne da nismo uspjeli dati niti jedan gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare