Obavijesti

Sport

Komentari 54

Je li sudac oštetio Dinamo za čisti gol? Ovo je njemu zaleđe

Je li sudac oštetio Dinamo za čisti gol? Ovo je njemu zaleđe

Dinamo je u 15. minuti odigrao krasnu akciju nakon kornera, kombinirali su Majer i Gojak i u nastavku je Gvardiol, kako se činilo, pospremio loptu u mrežu, ali njemački pomoćnik dosudio je nedozvoljenu poziciju

VIDEO

Dinamo je prvi put izgubio od nekoga mađarskog kluba u Europi i odmah izletio iz Lige prvaka. Hrvatski prvak izgubio je u trećem pretkolu u Budimpešti od Ferencvarosa 2-1 i tako se oprostio do elitnog natjecanja, ali moći će izboriti jesen u Europi kroz Europsku ligu.

Dinamo vrlo loše otvorio utakmicu protiv Ferencvarosa u Budimpešti, primio je gol već u drugoj minuti iz prvog napada Mađara, ali se u 15. mogao vratiti. No pomoćnik Nijemca Tobiasa Stielera, Jan Seidel, podigao je zastavicu zbog zaleđa Gojaka koje je bilo vrlo, vrlo dvojbeno.

POGLEDAJTE VIDEO: Petković reže tortu mačem

Pokretanje videa...

Petković reže tortu mačem 01:55

Amer Gojak dodao je Lovri Majeru kratko iz kornera, ovaj ga lijepo proigrao petom u prostor i prevario jednog igrača mađarskog prvaka i Gojak je ostao sam na ulazu u šesnaesterac. No suci su prekinuli akciju označivši zaleđe.

Usporena snimka otkrila je kako Gojak nije požurio i bio je iza linije zadnjeg igrača domaće momčadi. U nastavku akcije, da stvar bude gora po "modre", Joško Gvardiol je, kako je sam priznao nakon utakmice, zabio gol nakon ubačaja Gojaka.

Dinamo ispao iz Lige prvaka! Izbacio ga bivši igrač Lokosa
Dinamo ispao iz Lige prvaka! Izbacio ga bivši igrač Lokosa

Unatoč silnim prosvjedima dinamovaca, promjene odluke, naravno, nije bilo. A u ovoj fazi kvalifikacija nema VAR-a pa suci nisu imali drugu priliku.

Hrvatski prvak nije, međutim, klonuo i nastavio je napadati pa je nakon gužve u 23. minuti izjednačio udarcem Gojaka koji je u svoju mrežu skrenuo bivši igrač Lokomotive Myrto Uzuni. A isti je igrač u 65. minuti zabio u drugu, pravu mrežu. Pobjegao je obrani Dinama i prizemno pogodio za konačnih 2-1.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića