To je to što me zanima!

Je li to kraj? Bryant će izbivati s parketa od 6 do 9 mjeseci!

Nalazi pretraga obistinili su crne slutnje o duljoj pauzi Kobea Bryanta zbog ozljede. Utvrđeno je puno puknuće Ahilove tetive lijeve noge te će biti 'out' do čak 9 mjeseci
Vidi originalni članak

Najcrnije misli navijača NBA momčadi Los Angeles Lakersa, ali i samog Kobea Bryanta, su se obistinile.

Dodatne pretrage pokazale su puno puknuće Ahilove tetive Bryantove lijeve noge, te je, kako se i pretpostavljalo, potrebna operacija. Iz losanđeleskog su kluba kratko izjavili da će oporavak 34-godišnje zvijezde Lakersa potrajati između šest i devet mjeseci!

Bryant se ozlijedio u noći s petka na subotu u utakmici protiv Golden State Warriorsa, koja je možda bila i krucijalna za plasman u doigravanje. Lakersi su iščupali pobjedu (118-116), ali su istu jako, jako skupo platili...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Yassa 14.04.2013.

    mislijo je da će dosegnuti jordana ali, ali to nikom još nije pošlo za rukom

  • LebronPetrovic 14.04.2013.

    Uz LeBrona najbolji igrač ovog dijela stoljeća! Šteta ! Ozlijeda strašna ! Kad ahil pukne onda je opet moguća ista ozlijeda !

  • mcjvc1 14.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare