To je to što me zanima!

Jedan dio Dinamovih igrača na pripreme, a drugi na sprovod...

Dinamovci su otišli na drugi dio priprema uoči nove sezone. Trener Kruno Jurčić, Beqiraj, Šimunić, Halilović i Husejinović otišli su u Žminj na sprovod Alenu Pamiću
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u nedjelju su krenuli na drugi dio priprema u Moravske toplice. "Modri" će tamo saznati protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka. Ždrijeb je u ponedjeljak u 12 u Nyonu, a sve možete pratiti na našem portalu. Sigurno će i dinamovci biti uz televizore i pozorno pratiti koga će izvući u novoj europskoj sezoni.

Na put u Moravske toplice krenulo je 19 igrača, nisu otišli Fatos Beqiraj, Alen Halilović, Said Husejinović, Josip Šimunić i trener Krunoslav Jurčić koji idu u Žminj na posljednji ispraćaj tragično preminulog Alena Pamića, brata Zvonka, Dinamovog veznjaka. 

Oni će u Sloveniju doći kasnije navečer. A kasnije će se priključiti i Ivan Krstanović koji je dobio produljeni odmor zbog privatnih obaveza.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 23.06.2013.

    A kada je utakmica u Moravskim toplicama, sa domacim nizeligasem, da dodju "navijaci".

  • user_99360 23.06.2013.

    josip simunic, gospodin u svakom pogledu

  • BrankoLovric 23.06.2013.

    bogami ako se budu pripremali kao reprezentacija u hercegovini , ove godine osvajaju ligu prvaka a pogotovo zato što imaju takvog stručnjaka za trenera kao što je jurčić

Komentiraj...
Vidi sve komentare