To je to što me zanima!

Jedan, jedini - Balotelli: Ušao, nokautirao igrača pa pocrvenio

Protiv Cagliarija u nedjelju ušao je u igru u 74. minuti pri rezultatu 2-2. Eugenio Corini bacio je sve snage u napad, osjetio je da je Cagliari zreo za još jedan gol, ali... Balotelli je dobio crveni nakon samo sedam minuta
Vidi originalni članak

Mario, nemam koga drugoga staviti u igru. Nema Diega Milita, nema Samuela Eto'oa, samo nemoj dobiti crveni karton, rekao je Jose Mourinho Mariju Balotelliju na poluvremenu susreta Lige prvaka između Intera i Rubina u Kazanju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Balotelli je pred kraj prvog poluvremena dobio žuti karton. Cijelih 14 od ukupnih 15 minuta stanke Mourinho je te 2009. proveo pričajući samo s njim. Luda glava je to.

- Ako te netko isprovocira ne reagiraj, ako sudac krivo dosudi ne reagiraj. Mario, molim te! I naravno, 46. minuta - Mario dobije crveni - ispričao je Mourinho.

Neke stvari se nikad ne mijenjaju. Balotelli je nakon Intera igrao za Manchester City, Milan, Liverpool, Nicu i Marseille, a trenutno je član Brescie za koju je ove sezone postigao pet golova.

I u svojem stilu, protiv Cagliarija u nedjelju ušao je u igru u 74. minuti pri rezultatu 2-2. Eugenio Corini bacio je sve snage u napad, osjetio je da je Cagliari zreo za još jedan gol...

A Mario k'o Mario, sve što ne treba - e, to je dobro. Sedam minuta u igri bilo je dovoljno da prilikom duela u skoku opali Fabija Pisacanea kopačkom u glavu i dobije izravni crveni karton.

Uhvatili su se za glavu na klupi Brescie, a Balotelli je pognute napustio igru. Domaćin je nekako uspio sačuvati bod do kraja, bod toliko značajan u borbi za ostanak u Serie A. Brescia trenutno drži 18. mjesto lige i na pragu je ispadanja.

Iduće kolo momčad s Rigamontija dočekuje AC Milan. Balotelli zbog isključenja neće imati pravo nastupa, a možda je baš to i htio. Tko će ga više s njime znati...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • broj123 20.01.2020.

    Durak Baran

  • Space Burek 20.01.2020.

    Majstoru je vec 29. godina a od karijere nije napravio nista... odigrao 2-3 znacajne utakmice u karijeri a poznatiji je po glupostima kojima je napravio nego sto je napravio na terenu. Cisti primjer panja koji se obogatio kao klinac a u glavi nema ni propuha nego vakuum.

  • nije_bio_penal 20.01.2020.

    to je taj balo :) ostavi ga jednom na klupi i ubaci ga u igru i ovaj naravno crveni dobije

Komentiraj...
Vidi sve komentare