To je to što me zanima!

Jedanaest panjeva plus trener: Hajdukovce dočekala instalacija Torcide na povratku iz Pule...

U Štimčevo vrijeme kopali su igračima grobove na Poljudu. Ovaj put Hajdukovi navijači su pred stadionom ostavili "panjeve". A panj je posprdni izraz za igrača koji samo nabija, ne zna napraviti "dva na nozi"
Vidi originalni članak

Kasno navečer u subotu, baš kad je Hajdukov bus stizao na parkiralište ispred Poljuda, pred klupskim prostorijama osvanula je poruka Torcide, zapravo prava instalacija. 

ISTRA - HAJDUK 1-0 Novi šok: Istra srušila Hajduk!

Netko je, naime, u formaciji 4-4-2 pažljivo posložio 11 panjeva i sa strane dodao još jednog, koji je očito predstavljao trenera. Siroti redar požurio je ukloniti panjeve, ali već je bilo kasno. Instalaciju su snimile kamere kolega iz Hajdučkog portala

ANKETA Vuk je Vukasu vuk: Treba li trener Hajduka dobiti otkaz?

Hajdukovci su prolazili pored panjeva pognute glave, nije im bilo smiješno. Poraz u Puli 1-0 nakon promašenog penala Caktaša im je treći u nizu i novi predsjednik Lukša Jakobušić nakon svega je rekao: 

VUKAS: NISMO LOŠI Jakobušić nakon Istre: Sreća da nije bilo prijenosa na televiziji

- Sreća da nije bilo TV prijenosa...

Za očekivati je da Hari Vukas nakon svega neće ostati trener Hajduka, a novi predsjednik je već u prvom govoru najavio da će nekim igračima ponuditi manje plaće. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Brontosaur 02.11.2020.

    Ovo zaista više nije slučaj! Stavite nek igraju juniori, a ovima svima dajte ispisnicu! Time nikako ne želim "omalovažiti protivnika"! Oni su odigrali kvalitetno u granicama svojih mogućnosti!!! No, Hajduk?! Stvarno se nema što napisati!!!Da su napravili 50 100% šansi i sve promašili, nebi ovo pisao jer bih rekao "nije išlo u mrežu"! No, kako to uopće više tražiti od "panjeva ove momčadi"???? Izgleda da u gradu Splitu više nitko ne igra nogomet?Vjerujem da 90% Torcidaša bi igralo bolje od ovih!!!!

  • Lile Mlađi 01.11.2020.

    Di je bija portir,kunja,isti oni što hns doniraju svaku utakmicu tisuće kune,sad su ka pametni,ko im plaća karte za utakmice radnim danom,normalno blagajna grada Splita,bitna bakljada,ludilo ka ono.

  • tomo.os 01.11.2020.

    Nekad veliki klub koji je postao rob svojih navijača. Žao mi svih istinskih ljubitelja tog kluba, najviše one starije generacije koja svjedoči nekim puno boljim vremenima. Prestanite kriviti Mamića, Šukera, Vrbanovića i trenere koje mijenjate svakih par mjeseci, a među kojima su bili i neki koji su davno prerasli vaš klub. Vaš problem su huligani koji su se instalirali u upravljačke strukture kluba i od tamo se ne daju unatoč katastrofalnim rezultatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare