To je to što me zanima!

Jedna od najljepših borkinja na svijetu produžila s Bellatorom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sljedeći veliki Bellatorov turnir trebao bi se održati baš u ženskoj muha kategoriji, a kolumbijska borkinja Alejandra Lara planirana je kao daleko najatraktivnija zvijezda priredbe
Vidi originalni članak

Tuče se žestoko, izgleda sjajno, 25 joj je godina. Alejandra Lara je Kolumbijka kojoj je Bellator ponudio novi ugovor nakon dvije nove pobjede, a osim što je vrhunska borkinja i opasno dobro pleše salsu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lara je nakon pobjeda nad Taylor Turner i rutinerkom Vetom Arteagom potpisala ugovor za još šest borbi u oktogonu i budimo realni... Izgled i spremnost da se taj izgled pokaže itekako su bitni kad je ženski borilački sport u pitanju.

Tri godine mlađa i vjerojatno bolja borkinja od nje je još jedna Kolumbijka, Sabina Mazo, ali atraktivnost same pojave marketinški je lakše oploditi kad je Alejandra Lara u pitanju. Iako ju je baš Mazo pobijedila u svom debiju, još 2015.

Alejandra Lara je u Bellatoru od kraja 2017. Ima tri pobjede, ali i dva poraza, a ukupni skor u borilačkoj karijeri joj je 9-3. Dva poraza zaredom ugrozili su joj budućnost u Bellatoru, ali vratila se dvjema pobjedama.

Sljedeći veliki Bellatorov turnir trebao bi se održati baš u ženskoj muha kategoriji, a Alejandra Lara je planirana kao najatraktivnija zvijezda priredbe.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 08.01.2020.

    Ako je vama ova spodoba lijepa, osim sto ima guzicu, onda ste zagorjeli i kuci sjedite iza tastature i lupate po glavonjicu jer vas niko ne zeli... A ove grobove od zena prepustavmo vama.

  • 07.01.2020.

    Jedna od najljepših žena na Balkanu (kad dođe na GO), jel' tako, Yuzba??????

  • 07.01.2020.

    Samo nek nejede previše steroida jer vidim naznake, jer će se pretvoriti u transvestita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare