Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Jedna od najljepših borkinja na svijetu produžila s Bellatorom

Sljedeći veliki Bellatorov turnir trebao bi se održati baš u ženskoj muha kategoriji, a kolumbijska borkinja Alejandra Lara planirana je kao daleko najatraktivnija zvijezda priredbe

Foto: Instagram
17 komentara

Tuče se žestoko, izgleda sjajno, 25 joj je godina. Alejandra Lara je Kolumbijka kojoj je Bellator ponudio novi ugovor nakon dvije nove pobjede, a osim što je vrhunska borkinja i opasno dobro pleše salsu...

Lara je nakon pobjeda nad Taylor Turner i rutinerkom Vetom Arteagom potpisala ugovor za još šest borbi u oktogonu i budimo realni... Izgled i spremnost da se taj izgled pokaže itekako su bitni kad je ženski borilački sport u pitanju.

Tri godine mlađa i vjerojatno bolja borkinja od nje je još jedna Kolumbijka, Sabina Mazo, ali atraktivnost same pojave marketinški je lakše oploditi kad je Alejandra Lara u pitanju. Iako ju je baš Mazo pobijedila u svom debiju, još 2015.

Alejandra Lara je u Bellatoru od kraja 2017. Ima tri pobjede, ali i dva poraza, a ukupni skor u borilačkoj karijeri joj je 9-3. Dva poraza zaredom ugrozili su joj budućnost u Bellatoru, ali vratila se dvjema pobjedama.

Sljedeći veliki Bellatorov turnir trebao bi se održati baš u ženskoj muha kategoriji, a Alejandra Lara je planirana kao najatraktivnija zvijezda priredbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧡

A post shared by Alejandra Lara 💙 Azul (@alejazulara) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤸‍♀️ #poledance #Bogota #Colombia #poleart #training

A post shared by Alejandra Lara 💙 Azul (@alejazulara) on

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message