To je to što me zanima!

Jedna opasnost manje: Son će zbog ozljede preskočiti Dinamo!

Navijači "spursa" vjeruju da Son neće pauzirati previše, te da bi dres Tottenhama mogao nositi već početkom travnja. A Tottenham do reprezentativne stanke igra još s Dinamom i Newcastleom...
Vidi originalni članak

Arsenal je u gradskom derbiju s 2-1 svladao Tottenham, a Jose Mourinho je osim poraza od najvećeg rivala, ostao i bez ponajboljeg igrača. Son Heung Min (28) ozlijedio se već u 19. minuti, zbog problema s mišićem morao je napustiti igru. Tottenham će tako, barem nadolazeći period, odraditi bez ubojitog Korejca koji je u dosadašnjem dijelu sezone u 41 nastupu upisao 18 golova i 16 asistencija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je nogomet, još ne znamo koliko će Son izbivati s terena. Ali, riječ je o mišiću, a takve ozljede nikada nisu bezazlene. Son se uvijek brzo oporavlja od ozljeda, a do ovih je problema došlo zbog prevelikog broja utakmica. Da, pokušao sam ga u Europskoj ligi (protiv Dinama) odmoriti u zadnjih 30, ali opet odigrao je - 60 minuta. A kada igrate u toliko natjecanja, neki igrači moraju biti više na terenu, pa su ovakve stvari uvijek moguće - poručio je Jose Mourinho. 

Ozljeda hitronogog krilnog igrača mogla bi ozbiljno poremetiti planove Tottenhama koje prije Dinama (četvrtak) i nove reprezentativne stanke još očekuje premierligaško gostovanje kod Aston Ville. Navijači "spursa" vjeruju da Son neće pauzirati previše, te da bi dres Tottenhama mogao nositi već početkom travnja.

A to znači da će Son preskočiti Dinamo. Jose Mourinho se sigurno u ovakvoj utakmici ne želi kockati, Portugalac ima povoljan rezultat (2-0) iz prve utakmice, pa bi nastup Sona u ovakvoj utakmici i za njega bio preveliki rizik. No, Englezi navode kako će na terenu sasvim sigurno biti Lamela koji je "pocrvenio" u prvenstvenom obračunu s Arsenalom...
 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 15.03.2021.

    Dinamo je gotov, sad kad su uspjeli maknut Mamice uvuci ce se ti razni paraziti u klub i pocistit lovu i sve unistit

  • nogomet123 15.03.2021.

    Još samo Kane, Bale....

  • sinjskidišpetpk 15.03.2021.

    Da...evo otvorio sam paštetu,iz nje iskočio ovaj Majer

Komentiraj...
Vidi sve komentare