To je to što me zanima!

Imaju li srca? Dječak plakao dok su mu navijači uzimali dres

Internacional i Gremio gradski su rivali, a na tribinama su 'frajeri' od 40-50 godina bijes iskalili na malenom dječaku koji je na sebi imao dres suparničke momčadi...
Vidi originalni članak

Neke nam stvari nikada neće biti jasne, a jedna takva dogodila se danas u Brazilu. Internacional i Gremio susreli su se u 11. kolu tamošnje Serie A, a dvoboj gradskih rivala na koncu je završio bez pobjednika (1-1). Domaća je momčad povela autogolom Paula Mirande, ali je za konačnih 1-1 u 71. minuti pogodio Luan. No, pažnju brazilske javnosti privukli su navijači Internacionala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaći su navijači na tribinama pronašli jednog omalenog navijača koji je na sebi imao dres Gremija. Nažalost, "frajeri" od 40-50 godina na silu su skinuli dres malenom dječaku koji je cijelo vrijeme ridao suze.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

I kojem ništa nije bilo jasno. Čudno, ali na tribini nije bilo dovoljno "pametnih glava" da smiri situaciju, a najagresivnija prema malenom dječaku bila je - odrasla žena!?

Dječak je plakao i tražio svoj dres natrag, a to su radili i njegovi roditelji koji su navijači Internacionala, no ni oni nisu uspjeli uvjeriti agresivne navijače da je on samo dijete i da se nepotrebno ponašati agresivno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 22.07.2019.

    dobro da nije dobio uklizavanje

  • boli_me_fifi14 21.07.2019.

    Trebali ste strelice stavit da znamo u kojem smjeru su mu skinuli dres i otisli

  • Mario Magdić 21.07.2019.

    Na nesto me to odmah u HR podsjetilo i mjesto gdje bi se to moglo desiti. STRAHOTA

Komentiraj...
Vidi sve komentare