To je to što me zanima!

Jelavićev suigrač pozitivan na kokain, zaradio je suspenziju...

Jake Livermore, 25-godišnji veznjak Hull Cityja, bio je pozitivan na drogu na testu nakon utakmice s Crystal Palaceom. Uzimao je kokain. Klub ga je suspendirao
Vidi originalni članak

Antidopinška agencija Premier lige imala je što vidjeti krajem prošlog mjeseca nakon uzorka koji je ostavio nogometaš Hull Cityja Jake Livermore poslije utakmice s Crystal Palaceom. Prvi rezultati pokazali su kako je 25-godišnji veznjak uzimao kokain.

- Slijedeći antidopinške propise, FA može potvrditi da je dao privremenu suspenziju zbog pozitivnog testa na zabranjenu tvar - priopćio je Engleski nogometni savez.

Suigrač bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića više neće igrati ove sezone, a pokažu li naknadni testovi uzimanje droge, prijeti mu suspenzija do dvije godine.

Livermore je karijeru počeo u Tottenhamu, odakle su ga slali na posudbe po brojnim niželigašima, sve dok ga prošle godine nije odlučio kupiti Hull. Upisao je i jedan nastup za englesku reprezentaciju, u prijateljskoj utakmici protiv Italije u kolovozu 2012.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Stručni komentator 16.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 16.05.2015.

    Bolje da je koristio hešiš ili kako se već zove ta droga,zna li tko?

  • bela-strela 16.05.2015.

    ima se para pa se može..

Komentiraj...
Vidi sve komentare