To je to što me zanima!

Jeličić o Dinamu i Lokomotivi: Žao mi je onih koji to gledaju...

Drago mi je zbog gola Soudanija. Sretan sam što je protivnički branič po običaju stajao kilometar od njega pa smo vidjeli prekrasan gol, rekao je Joško Jeličić u analizi gradskog 'derbija'
Vidi originalni članak

Dinamo je preko Lokomotive nastavio lov za Rijekom, a Joško Jeličić u emisiji Stadion na HRT-u upozorio je na apsurd u hrvatskom nogometu.

Dinamo i Lokomotivu u istom rangu natjecanja.

- Moja ljubav prema nogometu ne dozvoljava mi da komentiram taj nogometni incest. Žao mi je svih koji to moraju gledati - rekao je Jeličić.

"Modri" su pobijedili Lokomotivu 3-1 što je bila 23. pobjeda Dinama u 24 međusobna susreta ova dva kluba koja su u zadnjih devet godina napravila 111 međusobnih transfera što je oko 12 transfera godišnje.

Soudani je potvrdio pobjedu protiv Lokomotive sjajnim golom pet minuta prije krajau utakmice, a Jeličić je i na to imao komentar.

- Drago mi je zbog Soudanija. Sretan sam što je protivnčki branič po običaju stajao kilometar od njega pa smo vidjeli prekrasan gol - rekao je Jeličić
 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • dromba 13.12.2016.

    Ak si tak pametan zasto nisi ti trener negdje? Lako komentirat kao i Štimac, a nikog nisi vodio jer nemas pojma

  • GARFILD 13.12.2016.

    https://sh.wikipedia.org/wiki/Jo%C5%A1ko_Jeli%C4%8Di%C4%87 "Joško Jeličić (Solin, Hrvatska, 5. siječnja 1971.) je bivši hrvatski nogometaš i nacionalni reprezentativac. Najveći dio karijere igrač je proveo i hrvatskim nogometnim velikanima Dinamu i Hajduku. Voli jesti govana. Danas radi kao stručni komentator na sportskoj televiziji Arena sport.[1]"

  • bbbdado 13.12.2016.

    Jeličiću , tko te plaća da toliko mrziš samo Dinamo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare