To je to što me zanima!

Jerko Leko ide na posudbu u Lokomotivu do kraja sezone

Dokapetan Dinama Jerko Leko (34) ovu će sezonu provesti u zagrebačkoj Lokomotivi, objavio je maksimirski klub. Razlog je želja za prvotimskim nogometom
Vidi originalni članak

Brojna pojačanja i gužva u veznom redu Dinama natjerala su Jerka Leku da zatraži razgovor s čelnicima kluba u želji za većom minutažom, nakon čega su se obostrano složili da je najbolje rješenje posudba u Lokomotivu.

- Mislim da još mogu igrati nogomet na visokom nivou i puno pružiti na terenu. Osim sportskih motiva, kojih mi ne nedostaje, Lokomotiva je klub visokih ambicija gdje mogu i svojim iskustvom pomoći mladim igračima - rekao je Leko za službene stranice "modrih".

Nekadašnji hrvatski reprezentativac u Maksimiru je boravio dvaput; četiri sezone na početku karijere (1999.-2003.) te ponovo od 2011. godine. Sveukupno je za klub upisao 163 nastupa, zabio 28 golova i osvojio sedam trofeja.

- Želio bih zahvaliti Dinamu gdje su prepoznali kako imam još nogometnih ambicija i pustili me da odem na posudbu. Uvijek sam radije birao igranje; jednako s 18 godina kao i danas. Dinamu želim puno sreće u nastavku kvalifikacija i pobjede u svim utakmicama. Naravno, osim protiv Lokomotive - dodao je Leko.

Dinamo je igraču zahvalio na svemu što je napravio te mu zaželio puno sreće među lokosima.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Duje1950_1 05.08.2014.

    hahahahahaha

  • Vladek78 05.08.2014.

    evo teorija zavjere taman pare što je lokomotiva dobila za Budimira sad su dali dinamu da mogu dovesti leku klasično pranje para a slično su real i psg izveli neki dan

  • kontra mraku kontra sili 04.08.2014.

    The show must go on!

Komentiraj...
Vidi sve komentare