To je to što me zanima!

Jerteca je Hajduk i kažnjavao: Ozračje u Splitu je nevjerojatno, a sad idemo pobijediti 'bijele'

Dobro sam se snašao, a kako su me dečki prihvatili, to treba njih pitati. Teren je natopljen od otpadanja snijega, ali kako nama tako i njima. Mi ćemo svoju igru sigurno prilagoditi terenu, kaže Jertec
Vidi originalni članak

Otišao je Samir Toplak, prošlosezonski spasitelj Nogometnog kluba Varaždin. Uprava je s njime raskrstila prošli tjedan. Mnogi smatraju kako je veliku pogrešku napravila uprava varaždinskog kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otišao je nakon osvojena dva boda od mogućih 30 u zadnjih deset kola. Zasad je priliku dobio prijelazni dvojac Zoran Kastel i Dario Jertec. Oni će varaždinskog prvoligaša voditi protiv Hajduka i Dinama te u susretu osmine finale Hrvatskog kupa protiv Rijeke.

Prvi susret koji će Kastel i Jertec voditi je onaj protiv Hajduka u subotu (17 sati).

Baš je Jertec za Hajduk igrao od 2008. do 2010. godine. Stigao je kad je trener bio Goran Vučević, kasnije su se izmjenjivali treneri i išlo se na smanjivanje klupskog budžeta. On na smanjivanje ugovora i nije pristao pa je kasnije bio kažnjavan, suspendiran, trčao je i sam po Marjanu.

Bez obzira što u Hajduku nije doživio lijepe stvari, Jertec ostaje gospodin.

- Hajduk je veliki klub i ta atmosfera u Splitu to je nešto nevjerojatno. Dolaskom trenera Bore Primorca igraju dobro. Vrlo su ofanzivni, bočni igrači im se konstantno dižu prema naprijed i to mi se sviđa - rekao je Jertec koji pršti od optimizma prije utakmice.

- Ma idemo pobijediti. Nema tu puno kalkulacija jer ekipa koja se bori za ostanak uvijek daje onaj atom snage više - rekao je Jertec.

No, kako se Dario, koji je do prije osam mjeseci još uvijek igrao, snašao u ulozi trenera?

- Mislim da sam se dobro snašao. Kako su me dečki prihvatili, to morate njih pitati. No, ja nemam ni Uefinu pro licenciju pa sam Kastelu pomoćnik. Moramo podići ove dečke i vratiti im vjeru u sebe. Dečki idu fenomenalno na treningu i nadam se da će to preslikati na utakmici - naglasio je Jertec.

Sigurno će problem jednoj i drugoj ekipi biti teren jer je natopljen od posljedica otpadanja snijega. Još je bivši trener Hajduka Igor Tudor govorio da je varaždinski travnjak oranica, a sada će to biti natopljena oranica.

- Kako nama tako i njima. Mi ćemo svoju igru sigurno prilagoditi terenu i nadam se da će to na kraju uroditi plodom - zaključio je Jertec.

Jertec i Kastel tako ništa ne mogu izgubiti, već mogu samo dobiti. Možda ako ih malo pomazi božica Fortuna od prijelaznog dvojca postati trajni dvojac za drugi dio sezone.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ćo 12.12.2020.

    90% hrvatske navija za Varaždin...hahahah

  • klokan_jack 12.12.2020.

    Danas kao i svaki vikend stavljam na penal di hajduk igra!   Svako kolo sude njima penal pa tako se nadam da se tradicija nebude prekinula! 

  • klokan_jack 12.12.2020.

    Varazdin jedini nije dobil teren od hns sad ga budu dobili i hajdukovci!! Danas ako X izvucemo bude dobro ali ljepo bi sjelo da benko nekaj uvali za pobjedu od 1:0

Komentiraj...
Vidi sve komentare