Obavijesti

Sport

Komentari 9

Jerteca je Hajduk i kažnjavao: Ozračje u Splitu je nevjerojatno, a sad idemo pobijediti 'bijele'

Jerteca je Hajduk i kažnjavao: Ozračje u Splitu je nevjerojatno, a sad idemo pobijediti 'bijele'
5

Dobro sam se snašao, a kako su me dečki prihvatili, to treba njih pitati. Teren je natopljen od otpadanja snijega, ali kako nama tako i njima. Mi ćemo svoju igru sigurno prilagoditi terenu, kaže Jertec

VIDEO

Otišao je Samir Toplak, prošlosezonski spasitelj Nogometnog kluba Varaždin. Uprava je s njime raskrstila prošli tjedan. Mnogi smatraju kako je veliku pogrešku napravila uprava varaždinskog kluba.

Pokretanje videa...

Slavlje igrača Varaždina nakon pobjede protiv Hajduka 00:30

Otišao je nakon osvojena dva boda od mogućih 30 u zadnjih deset kola. Zasad je priliku dobio prijelazni dvojac Zoran Kastel i Dario Jertec. Oni će varaždinskog prvoligaša voditi protiv Hajduka i Dinama te u susretu osmine finale Hrvatskog kupa protiv Rijeke.

Prvi susret koji će Kastel i Jertec voditi je onaj protiv Hajduka u subotu (17 sati).

Tomislav Gabelić

Baš je Jertec za Hajduk igrao od 2008. do 2010. godine. Stigao je kad je trener bio Goran Vučević, kasnije su se izmjenjivali treneri i išlo se na smanjivanje klupskog budžeta. On na smanjivanje ugovora i nije pristao pa je kasnije bio kažnjavan, suspendiran, trčao je i sam po Marjanu.

Bez obzira što u Hajduku nije doživio lijepe stvari, Jertec ostaje gospodin.

- Hajduk je veliki klub i ta atmosfera u Splitu to je nešto nevjerojatno. Dolaskom trenera Bore Primorca igraju dobro. Vrlo su ofanzivni, bočni igrači im se konstantno dižu prema naprijed i to mi se sviđa - rekao je Jertec koji pršti od optimizma prije utakmice.

Ivo Čagalj/PIXSELL

- Ma idemo pobijediti. Nema tu puno kalkulacija jer ekipa koja se bori za ostanak uvijek daje onaj atom snage više - rekao je Jertec.

No, kako se Dario, koji je do prije osam mjeseci još uvijek igrao, snašao u ulozi trenera?

- Mislim da sam se dobro snašao. Kako su me dečki prihvatili, to morate njih pitati. No, ja nemam ni Uefinu pro licenciju pa sam Kastelu pomoćnik. Moramo podići ove dečke i vratiti im vjeru u sebe. Dečki idu fenomenalno na treningu i nadam se da će to preslikati na utakmici - naglasio je Jertec.

Sigurno će problem jednoj i drugoj ekipi biti teren jer je natopljen od posljedica otpadanja snijega. Još je bivši trener Hajduka Igor Tudor govorio da je varaždinski travnjak oranica, a sada će to biti natopljena oranica.

- Kako nama tako i njima. Mi ćemo svoju igru sigurno prilagoditi terenu i nadam se da će to na kraju uroditi plodom - zaključio je Jertec.

Jertec i Kastel tako ništa ne mogu izgubiti, već mogu samo dobiti. Možda ako ih malo pomazi božica Fortuna od prijelaznog dvojca postati trajni dvojac za drugi dio sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini