To je to što me zanima!

Jesu ovo igrali kadeti Arsenala? Moćni City utrpao pet golova uz nevjerojatan posjed od 80%!

Momčad Pepa Guardiole je u 3. kolu Premier lige demonstrirala silu. Demolirala je i na komadiće rastrgala očajni Arsenal. Već nakon 12 minuta bilo je 2-0, a na kraju je Leno pet puta morao vaditi loptu iz mreže
Vidi originalni članak

Bez obzira simpatizirali Arsenal ili ne, tužno je gledati ono što se trenutno događa u bivšom engleskom prvaku koji je nekad davno dominirao ligom predvođen legendama poput Henryja, Bergkampa, Piresa, Petita, Parloura. Danas je spao na kapetana Granita Xhaku.

Od velikana i prvaka postao je klub s kojim se svi sprdaju. Od Brentforda i Chelseaja pa do Manchester Cityja koji kao da je igrao protiv osnovnoškolaca. 

Momčad Pepa Guardiole je u 3. kolu Premier lige demonstrirala silu. Demolirala je i na komadiće rastrgala očajni Arsenal. Nakon 12 minuta bilo je već 2-0 nakon golova Ilkaya Gündogana i Ferrana Torresa, a Gabriel Jesus povisio je na 3-0 golom u 43. minuti.

Na terenu je postojala samo jedna momčad, pogotovo nakon 35. minute kada je Granit Xhaka dobio crveni karton. Igrači Arsenala izgledali su kao kojekakvih osnovnoškolaca koji se bore za prevlast na školskom igralištu protiv osjetno starijih. Poput dječice su vijali 'građane' po terenu, ali bezuspješno. U drugom dijelu nisu niti pet puta prešli centar, a to je ionako bilo samo za statistiku. Aktualni prvak je bio nemilosrdan. Momčad Pepa Guardiole sakrila je loptu i poigravala se gotovo cijelu utakmicu.

To najbolje pokazuje posjed lopte. Manchester City je utakmicu završio s nevjerojatnim posjedom od 80 posto, a takvo nešto ne viđamo ni kada prvaci igraju protiv fenjeraša. U drugom poluvremenu Arsenal je imao svega 14 posto. 

S igračem više City nije ispuštao loptu iz posjeda, a već u 53. minuti bilo je 4-0 nakon što je Rodri pospremio loptu u mrežu nesretnog Bernda Lena. Konačnih 5-0 postavio je Torres svojim drugim golom u 84. minuti. 

Arsenalovu muku bilo je jako teško gledati, a nju nije htio prekinuti niti sudac Martin Atkinson. Htio je ispoštovati pravila pa je produljio utakmicu za četiri minute. I u nadoknadi je Torres imao ogromnu šansu za hat-trick, ali uspio je i Leno nešto obraniti. Cityjeva artiljerija ispalila je prema njemu čak 25 udaraca...

City je tako došao do druge pobjede u trećem susretu uz nevjerojatnu razliku 10:1. A Arsenal, pak, još ne zna ni za gol. Ima tri poraza uz poražavajuću gol razliku 0:9.

Mikel Arteta bio je do ove utakmice na tankom ledu, a nakon ovakve sramotne predstave čini se kako je odradio posljednju utakmicu na klupi Arsenala. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • danko1471991 29.08.2021.

    Bruka i sramota na sto su spali, kao da nisu ista liga... Majke mi ni Hajduka ne bi tako unistili...

  • KLM0810 28.08.2021.

    J..o ekipu gdje je Sipac kapiten

  • Palmanova 28.08.2021.

    Chelsea ce ove sezone biti drugi iza Citya.imaju dobrog trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare