To je to što me zanima!

Jo i nakon Hajduka želi ostati u Hrvatskoj: 'Prirasla mi je srcu'

Bivši igrač Istre 1961 i Hajduka još uvijek je u Hrvatskoj i želi nastaviti karijeru ovdje. Kaže da je ljubav s bijelima pukla jer ga nisu mogli čekati da se oporavi od ozljede
Vidi originalni članak

Brazilac Josiel Alves de Oliveira dao je intervju za Goal.com, a u njemu je objasnio da nije problematičan kao što se uglavnom priča o njemu u nogometnim krugovima. S Hajdukom je raskinuo ugovor bez da je odigrao ijednu utakmicu. 

- U Hajduk sam stigao ozlijeđen jer sam u Istri često igrao pod injekcijama. U Hajduku me nisu željeli čekati pa smo raskinuli ugovor - rekao je Jo i prisjetio se incidenta iz pulskih dana, kad ga je bivši suigrač Pilipović optužio za napad nožem.

- Moj tadašnji suigrač je izmislio priču. Nisam znao ni zašto me policija privela, nisu mi dali ni prevoditelja. Pilipović je bio na kraju karijere, a meni s 25 onemogućio nastavak karijere u Hrvatskoj. Zato želim i ostati ovdje, da se svi uvjere kako nisam incidentan tip, nego kvalitetan igrač. Uživam ovdje, Hrvatska mi je prirasla srcu - objasnio je Brazilac za Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Torcaast 14.08.2014.

    crne oci ko u macke

  • Venucci 14.08.2014.

    to ti je kad dovodis sumnjive igrace, ovaj brazilac je lud ko kupus.

  • perica 100 14.08.2014.

    tome dečku treba dat priliku ima da se klubovi otimaju za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare