To je to što me zanima!

'J...o vas Mamić!' Navijači su razbijesnili čak i igrače

Nogometaši Dinama nisu željeli nakon utakmice u Temišvaru pozdraviti navijače, ljuti što su napali Zdravka Mamića i izazvali velike nerede po gradu
Vidi originalni članak

E, ovaj put ste prevršili mjeru, poručili su nogometaši Dinama svojim navijačima nakon briljantne pobjede u Temišvaru. Ne izravno, ali poruka je dovoljno jasna. Nakon utakmice navijači su čekali igrače, željeli s njima proslaviti pobjedu, ali modri igrači imali su drugačiji plan. Nisu ni pogledali navijače, svi su odjurili u svlačionicu čim je sudac označio kraj.
- J..o vas Mamić, j..o vas Mamić! - vikali su ljutiti navijači. Isti oni koji su pepeljarama i bocama zasuli njihovog izvršnog dopredsjednika te okaljali ime Dinama, ali i Hrvatske, svojim ponašanjem na gostovanju u Rumunjskoj. Napravili su štetu na stadionu, ali puno su lošije prošle gradske ulice, koje su dečki 'preuređivali' tijekom cijelog dana. Igrači im sve to očito nisu oprostili, a Zdravko Mamić će... E, to će biti zanimljiva pressica!
- S takvim stvarima bacamo ružnu sliku o sebi. Samo želim zamoliti da barem nakon ove utakmice, na putu prema doma, ne naprave nove probleme - apelirao je trener Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Navijač666 02.10.2009.

    Jad i bjeda,kreteni kakvih nema,osim političara najveća sramota hrvatske su novokomponirani hrvatski navijači!

  • spike 02.10.2009.

    ...nije problem današnja utakmica, skuplja se to dosta vremena, ovo je samo kulminacija...pozzz od TORCIDE -DJ ..01.10.2009. 23:26:05 | maxeta kaj se vi tovari javljate??? samo vi nemojte komentirat navijače , klub, vodstvo, trenere... pokrite se po ušima i tiho promatrajte cijelu situaciju. podržavam BBB ali ne ove nerede jer to nisu BBB to je grupa ljudi koji nemaju ni malo kulture ni ljubavi prema klubu, zapravo to su idioti... prema tome, kaj smo poslije rata trebali zapalit i razorit ostatak hrvatske???

  • dzulii 02.10.2009.

    za ovo sto su uradili treba po kratkom postupku,dinamu kazna 10 god neigranja u evropi,isto tako i partizanu za smrt navijaca toulusea.ovakvi klubovi stvarno nemaju mjestaa u evropi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare