To je to što me zanima!

Joey Barton: Nikako ne mogu kontrolirati svoju agresivnost

Borim se zauzdati agresiju. Imam problema u ponašanju i svjestan sam da oni, kada prerastu u bijes nisu prihvatljivi. Žalim zbog učinjenog, kazao je Barton
Vidi originalni članak

Joey Barton, 28-godišnji Newcastleov veznjak, svoje probleme učestalo rješava ispoljavanjem agresije, što je zorno opet dokazao u srijedu udaranjem igrača Blackburna Mortena Gamsta Pedersena...

Ovaj posljednji incident tek je jedan u nizu njegovih ispada. Tako je tijekom 2008. godine 77 dana proveo u zatvoru zbog tučnjave ispred jednog restorana u Liverpoolu. Iste je godine bio suspendiran i zbog napada na bivšeg suigrača iz Manchester Cityja Ousmanea Daba, a čim se vratio na teren sukobio se s napadačem Aston Ville Gabrielom Agbonlahorom.

- Nije nepoznato da imam problema s kontrolom agresije, a suparnici na terenu testiraju moj temperament. Shvaćam to. Ljudi me pitaju jesam li se promijenio, a ja odgovaram da nisam. Takav sam kakav sam, u meni postoji agresija koju pokušavam kontrolirati. Ipak, neki prirodni unutarnji instinkt čini me prgavim. Radim na tome.

- Borim se zauzdati svoju agresiju. Imam problema u ponašanju i svjestan sam da oni, kada prerastu u bijes, kao što je to bio slučaj u susretu protiv Blackburna, nisu prihvatljivi. Žalim zbog učinjenog - kazao je Barton dodavši da su tri utakmice kazne koje su mu dodijeljene i zaslužene.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • koma ćovo 12.11.2010.

    ja ga razumijem,jbg,i sam sam takav.Nakon 3 sekunde mi je užasno žao al je već kasno,a šta ćeš!

  • maestra 12.11.2010.

    A ludaka.......

  • ian_pooley7 12.11.2010.

    jeb..joey kaj se mene tiče šoraj i dalje al ove glumce kaj glume,tipa nani i ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare