To je to što me zanima!

Joey Didulica na korak je od prelaska u Feyenoord

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slavni nizozemski nogometni klub, Feyenoord iz Rotterdama, i dalje je u potrazi za golmanom. Novi kandidat za prvog vratara hrvatski je bivši reprezentativac Joey Didulica (32)...
Vidi originalni članak

Golman Zenita iz Sankt Peterburga Kamil Kontofalski nekoliko dana bio je na probi u Feyenoordu, no nije prošao. Stoga se pojavila kombinacija s Joeyom Didulicom u glavnoj ulozi. S Didulicom bi iz AZ Alkmaara došao i Jeremain Lens, dok bi u AZ preselio Georginio Wijnaldum. Didulica ima ugovor s AZ-om do kraja iduće sezone, no rezerva je Argentincu Romeru.
- Feyenoord je sjajan klub u koji bih se izvrsno uklopio - izjavio je Didulica usporedivši potom svoje porijeklo s radničkim porijeklom Feyenoorda.
- I ja sam radnička klasa. Obitelj Didulica došla je u Australiju iz Hrvatske bez ičega, graditi život od nule. Uvijek sam stoga davao srce i dušu. Uvijek. Davat ću još i više.
- Feyenoord ima pregršt talentiranih mladih igrača kojima bih mogao pomoći vlastitim iskustvom. Znate li da sam osvojio naslove prvaka gdje god sam dosad igrao? - znakovito je novinara pitao očito vrlo dobro raspoloženi Didulica, koji je državni prvak bio s Ajaxom i AZ-om u Nizozemskoj, te bečkom Austrijom u Austriji.
U činjenici da je bivši igrač Ajaxa Didulica ne vidi problem, iako zna da se navijači dvaju klubova ne podnose.
- Bilo je već i prije igrača koji su nosili oba dresa. Čak i Johan Cruyff, najveći nogometaš svih vremena. Kako bi onda Joey Didulica mogao biti problem?
- Čak je i za AZ Alkmaar tako najbolje. Nije da sam nezadovoljnik, ali bih volio igrati standardno. A izgledi da dobijem priliku pored Sergija Romera vrlo su mali. Zato bih baš volio otići u Feyenoord. Vrlo sam uzbuđen prilikom koja mi se ukazala, prilikom da opet branim. Stoga sam odlučniji više no što sam bio ikad prije. Onaj tko zna što mi se sve događalo u karijeri, zna koliko sam kredita zaslužio. Vrijeme je da mi se sad počne vraćati - konstatirao je Didulica na kraju. Obzirom da su nakon svršetka prošlog prvesntva u klubu iz Alkmaara poručili svom golmanu da slobodno može tražiti drugi klub, ovaj je transfer vrlo vjerojatan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare