Obavijesti

Sport

Komentari 0

Joey Didulica na korak je od prelaska u Feyenoord

Joey Didulica na korak je od prelaska u Feyenoord
1

Slavni nizozemski nogometni klub, Feyenoord iz Rotterdama, i dalje je u potrazi za golmanom. Novi kandidat za prvog vratara hrvatski je bivši reprezentativac Joey Didulica (32)...

VIDEO

Golman Zenita iz Sankt Peterburga Kamil Kontofalski nekoliko dana bio je na probi u Feyenoordu, no nije prošao. Stoga se pojavila kombinacija s Joeyom Didulicom u glavnoj ulozi. S Didulicom bi iz AZ Alkmaara došao i Jeremain Lens, dok bi u AZ preselio Georginio Wijnaldum. Didulica ima ugovor s AZ-om do kraja iduće sezone, no rezerva je Argentincu Romeru.
- Feyenoord je sjajan klub u koji bih se izvrsno uklopio - izjavio je Didulica usporedivši potom svoje porijeklo s radničkim porijeklom Feyenoorda.
- I ja sam radnička klasa. Obitelj Didulica došla je u Australiju iz Hrvatske bez ičega, graditi život od nule. Uvijek sam stoga davao srce i dušu. Uvijek. Davat ću još i više.
- Feyenoord ima pregršt talentiranih mladih igrača kojima bih mogao pomoći vlastitim iskustvom. Znate li da sam osvojio naslove prvaka gdje god sam dosad igrao? - znakovito je novinara pitao očito vrlo dobro raspoloženi Didulica, koji je državni prvak bio s Ajaxom i AZ-om u Nizozemskoj, te bečkom Austrijom u Austriji.
U činjenici da je bivši igrač Ajaxa Didulica ne vidi problem, iako zna da se navijači dvaju klubova ne podnose.
- Bilo je već i prije igrača koji su nosili oba dresa. Čak i Johan Cruyff, najveći nogometaš svih vremena. Kako bi onda Joey Didulica mogao biti problem?
- Čak je i za AZ Alkmaar tako najbolje. Nije da sam nezadovoljnik, ali bih volio igrati standardno. A izgledi da dobijem priliku pored Sergija Romera vrlo su mali. Zato bih baš volio otići u Feyenoord. Vrlo sam uzbuđen prilikom koja mi se ukazala, prilikom da opet branim. Stoga sam odlučniji više no što sam bio ikad prije. Onaj tko zna što mi se sve događalo u karijeri, zna koliko sam kredita zaslužio. Vrijeme je da mi se sad počne vraćati - konstatirao je Didulica na kraju. Obzirom da su nakon svršetka prošlog prvesntva u klubu iz Alkmaara poručili svom golmanu da slobodno može tražiti drugi klub, ovaj je transfer vrlo vjerojatan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...