To je to što me zanima!

'Joey Šimunić cijelu je noć sjedio sam u sobi i plakao'

Svi znamo kakav je čovjek i koliko voli Hrvatsku, ali popusta - nema, rekao je predsjednik HNS-a Vlatko Marković. A Ivica i Joe već su popili kavu
Vidi originalni članak

Hrvatski pečatnjak na prstu, ruka na srcu i Hrvatska na ustima. To je Joe Šimunić. Onaj koji se, kako kaže, zaledi čim čuje “Lijepu našu”. Ali Joe je i čovjek vrućeg temperamenta, koji je cijelu karijeru u konfliktima. Na treningu se u Herthi potukao sa suigračem Dardaijem, kritizirao je poslodavce. U reprezentaciji još na SP-u u Njemačkoj zakačio se s Klasnićem, znao je često izgubiti kontrolu.
To se vidjelo i u nepromišljenim potezima na terenu. Zbog svega toga u Herthi su ga poslali psihijatru. Sad ga je Slaven Bilić poslao kući. Posramio ga je nakon konflikta s Križancem. I “omiški gusar” poznat je po temperamentu, u Zenitu se sukobio s golmanom Malafejevim. Britak je na jeziku, kritizirao je i Bilića jer ga nije pozvao prije tri godine, a priča se da se često verbalno znao sukobiti sa suigračima, Srnom, Šimunićem... Sad su njih dvojica istodobno proključali. Nakon burne noći bili su na suprotnim stranama. Je li Križanac doista rekao Joeu “nauči prvo hrvatski pa ćemo onda razgovarati”, jesu li se uhvatili u klinč ili samo porječkali? Navodno su kasnije popili kavu, izgladili nesporazume, ali izbornik Slaven Bilić nije im popustio.
- Šimunić je proveo cijelu noć u sobi, zaključao se i plakao. Žao mi ga je, svi znamo kakav je čovjek, koliko voli Hrvatsku. Na žalost, nema popusta, Bilić će odrediti kazne i HNS će ih kazniti - rekao je Vlatko Marković.
Pitanje je kako će se sve rasplesti, hoće li Ivica i Joe opet zaigrati u reprezentaciji ili je ovo bio njihov kraj.

TRI ŠIMUNIĆEVE 'ŽUTE MINUTE'
1. Na zadnjem treningu prije utakmice s Japanom na SP-u 2006. Joe se posvađao s Klasnićem, a Cico je prekinuo trening.
2. Suigrač u Herthi, Mađar Pal Dardai, uklizao je Šimuniću na treningu, a Joe ga je uhvatio, bacio na travu i izvrijeđao.
3. Pretjerano je kritizirao čelnike, trenera i suigrače u Herthi, nakon čega su u klubu odlučili da Joe Šimunić mora otići psihijatru.

TRI KRIŽANČEVE 'ŽUTE MINUTE'
1. Zbog tučnjave sa suigračem Ivica je morao otići iz Sparte, a u Zenitu je golmana Malafejeva napao i optužio za poraz od CSKA.
2. Izbornik je, očito, čudan čovjek, ne znam kako je uspio završiti pravni fakultet, izvrijeđao je Križanac Bilića prije tri godine.
3. Često je Križanac znao pretjerati na treningu pa se verbalno sukobljavao sa Srnom, Šimunićem i drugim suigračima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • odbojkašica4ever 14.10.2009.

    ko ti kriv mornarčići

  • Čegevara 12.10.2009.

    Bilicu ako si vec otjerao Simunica i Krizanca onda si trebao imat isti kriterij i otjerat i drugu dvojicu,pustimo sada ove zadnje utakmice koje je Simunic odigrao ali covjek je sve ove godine sa srcem igrao za svoju reprezentaciju i stvarno nije zasluzio da ga se na taj nacin otjera,mogli ste ga kaznit na drugi nacin.

  • batastojkovic 12.10.2009.

    Hvala novinaru. Sada mi je sve jasno, Joe je pravi. Treba ostati, treba ostati i Bilić, treba ostati i Marković. Ustvari sve je super i sve je za 5!

Komentiraj...
Vidi sve komentare