To je to što me zanima!

John O'Shea za prednost Uniteda, Eduardu 8 minuta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Manchester United je na svom igralištu pobijedio Arsenal s minimalnih 1-0 u prvom meču polufinala Lige prvaka. Gol za pobjedu zabio je irski stoper
Vidi originalni članak

Manuel Almunia se bacao na glavu, lovio sve što je išlo prema njemu, dobio i poneki udarac. Ali i samo jedan gol. John O'Shea je u 17. minuti topovski pospremio u mrežu loptu koja je do njega došla nakon kornera. Carrick ju je vratio u sredinu, Silvestre skrenuo do strijelca gola za konačnih 1-0. Što nije nimalo loš rezultat za Arsenal nakon svega što se događalo tijekom 90 minuta na Old Traffordu. United je bio bolja momčad, stvarao prilike i poluprilike, ali Arsenal se branio čvrsto i organizirano. Bez previše faula, koji je na obje strane bilo ukupno jedva dvadeset, ali s puno pokretljivosti i malo sreće. Osim nekoliko pokušaja iz daljine, Edwin Van der Saru gosti iz Londona nisu ozbiljnije zaprijetili.
Sir Alex Ferguson krenuo je u utakmicu vrlo ofenzivno, s Rooneyem, Tevezom i Ronaldom u vrhu napada. Wenger je odgovorio s petoricom u vezi i Adebayorom u vrhu napada. Togoanski napadač nije se naigrao, prečesto je bio usamljen i nemoćan između nekoliko braniča Uniteda. U drugom poluvremenu Wenger je pokušao pogurati svoje igrače prema naprijed, za posljednjih dvadesetak minuta uveo i drugog napadača, Bendtnera. No teško se samo tako osloboditi pritiska protiv Uniteda na Old Traffordu.
Pokušao je Wenger i s Eduardom, od 82. minute naš je reprezentativac zaigrao umjesto Adebayora. No nije ga se previše vidjelo, osim u trenutku dok je šepao i bolnim grimasama na licu pokazivao da ga nešto smeta. Valjda nije ništa ozbiljno, to bi već bilo previše... A sigurno ni on ne želi propustiti uzvrat. U kojem prednost ima United, ali u kojem je - sve otvoreno. Vrati li se Van Persie, Arsenal će biti kudikamo moćniji, pogotovo s obzirom da igra na svom stadionu. No ni tamo se neće biti lako obraniti od Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrvoje123456 30.04.2009.

    a jadan dudu svaki faul nad njime je rizican , pa stvarno dokle tako :(

  • johny7 29.04.2009.

    a i danas je trula tekma bila al uzvrati moraju bit dobri jednostavno moraju ne mogu trpit ovo vise

  • vedran_zgb 29.04.2009.

    losa tekma, arsenal katastrofalan...a dudu se opet za nogu primio, nema srece taj mali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare