To je to što me zanima!

Jokić i Dončić u prvoj petorci na NBA All-Star utakmici! Glasove dobili i Hrvati, a najviše LeBron

All-Star utakmica igra se u Salt-Lake Cityju, a ponovno će jedan od kapetana bit LeBron James. Od brojnih igrača moći će odabrati i Luku Dončića i Nikolu Jokića
Vidi originalni članak

LeBron James po šesti je put izabran kao kapetan na All-Star utakmici. Košarkaš LA Lakersa dobio je najviše glasova od navijača, igrača i medija na Zapadnoj konferenciji, dok je drugi kapetan Giannis Antetokounmpo iz Milwaukee Bucksa.

Sistem s kapetanima uveden je na All-Star utakmicu 2018. godine, a James je svake godine bio izabran. Kapetani će 19. veljače, na dan utakmice, uživo 'birati' suigrače.

Uz Jamesa i Antetokounmpa, izabrano je još osam igrača koji će biti starteri na All-Star u Salt-Lake City. Pridružit će im se aktualni dvostruki MVP lige, Nikola Jokić i Luka Dončić, trenutno najbolji strijelac lige.

DALLAS STRAHUJE VIDEO Dončić ozlijedio gležanj, pobjede Zubca i Bogdanovića EFIKASNI DONČIĆ UPRSKAO Zubac lupio blokadu sjajnom LeBronu, Šarić opet vrlo dobar

Izabrani su i Stephen Curry (Golden State), Jayson Tatum (Boston Celtics), Kevin DurantKyrie Irving (Brooklyn Nets), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers) te Zion Williamson (New Orleans Pelicans).

I Hrvati su dobili glasove. Bojan Bogdanović završio je na 18. mjestu na poziciji krilima i centrima na Istočnoj konferenciji.

Imao je 134.403 glasa navijača i još 18 od drugih igrača, a Ivica Zubac imao je 27.537 glasova i tri od kolega. Dario Šarić dobio je 1130 glasova od fanova i jedan od NBA igrača.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vratija_se_sime 27.01.2023.

    Hrvati gledaju i ne veruju hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare