Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zubac lupio blokadu sjajnom LeBronu, Šarić opet vrlo dobar

Zubac lupio blokadu sjajnom LeBronu, Šarić opet vrlo dobar

Oba hrvatska košarkaša koja su nastupila u noći na srijedu pobijedila su u utakmicama NBA lige. Luka Dončić je tijesno izgubio unatoč velikoj partiji, a Nikola Jokić tijesno slavio uz povratnički triple-double

VIDEO

Gradski okršaj rivala iz Los Angelesa pripao je Clippersima koji su kao formalni gosti pobijedili Lakerse 133-115 u NBA ligi i tako ih ostavili u čekaonici za mjesta u doigravanju.

Nije pomogla Lakersima ni fenomenalna noć LeBrona Jamesa koji je ubacio 46 koševa uz osam skokova i sedam asistencija. Clippersi su vodili cijelu utakmicu, početkom zadnje četvrtine bilo je i +23.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je LeBron slavio titulu

Pokretanje videa...

LeBron puši cigaru i zove mamu 00:25

Najefikasniji njihov igrač bio je Paul George s 27 koševa, devet skokova i četiri asistencije, blizu je bio i Kawhi Leonard s 25 koševa i devet skokova, dok je hrvatski košarkaš Ivica Zubac imao šest koševa i osam asistencija u 34 minute. Uputio je samo četiri šuta i zabio tri, a stigao je i zalijepiti jednu blokadu baš Jonesu.

Dario Šarić počeo je pomalo hvatati ritam i značajniju minutažu u Phoenixu koji je pobijedio Charlotte kod kuće 128-97. Šibenčanin je za 24 minute ubacio 19 koševa uz osam skokova i tri asistencije. Pogodio je sva četiri slobodna bacanja, 3/5 za dva i tri trice iz četiri pokušaja.

Najučinkovitiji igrač Sunsa bio je Cameron Johnson s 24 koša, kod Hornetsa je Terry Rozier ubacio 19.a Jalen McDaniels imao double double s 15 koševa i deset skokova.

NBA: Phoenix Suns at Denver Nuggets

Luka Dončić neće po dobru pamtiti domaću utakmicu protiv Washingtona koju je Dallas izgubio 127-126. Slovenac je izgubio loptu kod napada za pobjedu 3,7 sekundi prije kraja.

Bio je najefikasniji čovjek na parketu s 41 košem, 15 skokova i šest asistencija, ali uz skroman šut od 55 posto i nijednom pogođenom tricom (0/4). Kyle Kuzma ubacio je 30 za Wizardse.

NBA: Washington Wizards at Dallas Mavericks

Nikola Jokić vratio se nakon dvije utakmice pauze zbog ozljede i dominirao u pobjedi Denvera kod New Orleansa 99-98. Srpski košarkaš je za 36 minuta imao 97. triple-double NBA karijere s 25 koševa, 11 skokova i deset asistencija.

Zabio je i zadnji koš, nakon čega su Pelicansi propustili doći do pobjede. Jamal Murrray također je imao 25 koševa kod Denvera, CJ McCollum 20 kod New Orleansa.

NBA, rezultati:

  • Indiana - Chicago 115-133
  • Miami - Boston 98-95
  • New York - Cleveland 105-103
  • New Orleans - Denver 98-99
  • Dallas - Washington 126-127
  • Phoenix - Charlotte 128-97
  • LA Lakers - LA Clippers 115-133
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome