Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Dončić ozlijedio gležanj, pobjede Zubca i Bogdanovića

VIDEO Dončić ozlijedio gležanj, pobjede Zubca i Bogdanovića
3

Slovenac je igrao samo tri minute u pobjedi Dallasa zbog ozljede gležnja, a LA Clippersi Ivice Zubca pobijedili su na četvrtoj uzastopnoj utakmici. Bojan Bogdanović imao je lošu šutersku večer uz 11 promašaja...

VIDEO

Košarkaši Dallas Mavericksa pobijedili su Phoenix Sunse s 99-95. Teksaška momčad imala je težak put do pobjede, najbolji igrač Luka Dončić (23) ozlijedio je gležanj nakon samo tri minute na parketu.

Slovenski je košarkaš napustio teren i nije se vraćao do kraja utakmice, a vrijedi spomenuti da je Dallas ove sezone izgubio svih pet utakmica u kojima Dončić uopće nije igrao.

Međutim, Spencer Dinwiddie  preuzeo je dužnosti u napadu i odveo Maverickse do pobjede uz 36 koševa, šest skokova i devet asistencija. Pomogao mu je i Dorian Finney-Smith s 18 koševa i 12 skokova.

NBA: Dallas Mavericks at Phoenix Suns

Dario Šarić (28) igrao je samo dvije minute i 46 sekundi u porazu Sunsa, koji su 2021. bili finalisti NBA lige. Momčad iz Arizone u lošoj je formi od ozljede Devina Bookera, a u porazu je najbolji bio Chris Paul (38) s 22 koša, šest skokova i 10 asistencija.

Dallas je nakon pobjede šesti u Zapadnoj konferenciji s omjerom 26-24, dok je Phoenix sedmi s 25-25. Samo su tri pobjede razlike između 4. i 13. momčadi na Zapadu i borba za doigravanje trajat će do samog kraja regularne sezone.

Pobjede Bogdanovića i Zupca

Los Angeles Clippersi deklasirali su San Antonio Spurse s 138-100 za četvrtu uzastopnu pobjedu. Hrvatski centar Ivica Zubac  (25) odigrao je 20 minuta u pobjedi i imao 11 koševa, pet skokova i dvije blokade uz 4-5 šut iz igre. Paul George zabio je 35, a Kawhi Leonard 27 koševa.

NBA: San Antonio Spurs at Los Angeles Clippers

Clippersi su na petom mjestu na Zapadu s 27 pobjeda i 24 poraza, a San Antonio je na 14. mjestu i udaljen više od 10 pobjeda od doigravanja.

Do velike su pobjede došli Detroit Pistonsi i Bojan Bogdanović (33). Bili su bolji od Brooklyn Netsa s 130-122 i time prekinuli negativni niz od četiri poraza. 

Bogdanović nije imao najbolju večer, zabio je 11 koševa uz šut 4-15 i promašio je svaki od četiri pokušaja s trice. Netsi su još uvijek bez Kevina Duranta, a sada su četvrti na Istoku.

NBA: Detroit Pistons at Brooklyn Nets

Ostali NBA rezultati:

  • Boston Celtics 117-120 New York Knicks
  • Charlotte Hornets 111-96 Chicago Bulls
  • Houston Rockets 95-113 Cleveland Cavaliers
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja