To je to što me zanima!

Joković: Iduće dvije godine bit ću u Pro Reccu, ali vratit ću se

Nadam da će ove dvije godine vrlo brzo proći i da ćemo se u budućnosti zajedno veseliti novim Jugovim trofejima, rekao je Joković koji iz Juga odlazi u Pro Recco
Vidi originalni članak

Kad Pro Recco zove poziv se ne odbija. Posljednjeg su nazvali našeg sjajnog vaterpolista Maru Jokovića rekavši mu kako ga želi Gabriele Volpi.

- Jug je zaista učinio sve. Njihova ponuda je bila iznimno korektna, ali sam u ovom trenutku procijenio da će mi dvije godine igranja u inozemstvu dobro doći - rekao je Joković te nastavio:

- Uvjeren sam kako će svi u Dubrovniku prihvatiti moju odluku, a ja se nadam da će ove dvije godine vrlo brzo proći i da ćemo se u budućnosti zajedno veseliti novim Jugovim trofejima. No sljedeće dvije godine sam igrač Pro Recca – kazao je Maro Joković, novi važan kotač talijanske mega momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • noname92bl 22.07.2013.

    Ovo sto radi Volpi sa Pro Reccom je apsolutna glupost i zlo za sport. Dovede sve najbolje igrace, i cak i tada mu treba nekoliko pokusaja da osvoji LS, i onda kada to uspije rasformira tim i odluci da vise ne ulaze novac. I onda kada mu opet dosadi odluci da se "otvori" i znajuci da ostali klubovi ne mogu ni izbliza parirati njemu sa finansijskog aspekta ponovo pokupi sve najbolje igrace. Doveo je Jokovica, spominje se Vanja Udovicic i Filip Filipovic, Janovic itd. , sve najbolji svjetski igraci. Nesto kao Manchester Siti u fudbalu...

  • Zdrav razum_1 08.07.2013.

    Maro BOŽE !!!!

  • Lacazette 07.07.2013.

    malo ubrat para,pa se vratit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare