To je to što me zanima!

Jonesa uhitili zbog napada na zaručnicu: Pokušao je pobjeći

Prije šest godina je pod utjecajem opijata vozeći automobil udario trudnicu pa pobjegao, neko vrijeme je bio 'miran', a onda je 2019. optužen za fizički napad u striptiz klubu. Sada ponovno 'puni' dosje...
Vidi originalni članak

Bili njegovi najveći obožavatelji ili ono potpuno obratno, mora se priznati da je Jon Jones (34) jedan od najboljih MMA boraca ikada. Priznao je to i šef UFC-a Dana White, no zbog ponašanja izvan kaveza dobio je status 'zločestog dečka'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije šest godina je pod utjecajem opijata vozeći automobil udario trudnicu pa pobjegao, neko vrijeme je bio 'miran', a onda je 2019. optužen za fizički napad u striptiz klubu. Sada je ponovno odlučio još malo 'popuniti' svoj dosje.  

Jones je prošlog tjedna ušao u UFC-ovu Kuću slavnih, a samo par sati kasnije je uhićen zbog obiteljskog nasilja. Naime, sa zaručnicom Jessie Moses je odsjeo u luksuznom hotelu u Las Vegasu gdje se par, navodno, verbalno sukobio nakon čega je udario zaručnicu s kojom ima tri kćeri. 

ČEKA SE ODGOVOR Potvrdio Dana White: Miočić je prihvatio borbu protiv Jonesa!

Zaštitar na recepciji je primijetio krv na njenom licu te je pozvao policiju, a dok su oni stigli, Jones je već pobjegao iz hotela, no u blizini ga je uhitila druga patrola. No, to nije bio kraj incidenta. Jones se opirao uhićenju te je glavom oštetio policijsko vozilo. Postao je neugodan te je prijetio policiji tužbom jer su mu 'pokvarili najveću noć u životu', otkriva MMA Fighting

Njegova zaručnica odbila je dati službenu izjavu, a isti izvor dodaje da je djelovala prestrašno dok je pokušavala saznati kad će Jones biti pušten.

NAKON BORBE Brazilskom MMA borcu pozlilo: Preminuo u bolnici u 23. godini

Jones se nakon nekog vremena smirio i počeo plakati, a negirao je fizički napad na zaručnicu. Pušten je idućeg jutra.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Obi-Wan Kenobi 29.09.2021.

    Jedan od najboljih boraca ikada, ali propuh umjesto mozga u glavi

  • nikolalaaa 29.09.2021.

    “Jon Bones Jones” jedan od mnogih koje postujem kao sportasa, a kao covjeka nikako..

  • Issam Zahreddine 29.09.2021.

    eh udario, sigurno je i trokut izveo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare