Sport

Komentari 23

Potvrdio Dana White: Miočić je prihvatio borbu protiv Jonesa!

Potvrdio Dana White: Miočić je prihvatio borbu protiv Jonesa!

'Jon Jones može se boriti s pobjednikom te borbe ili protiv Stipe Miočića. Stipe je prihvatio borbu i spreman je za obračun', objasnio je predsjednik UFC-a Dana White

Jones i ja oduvijek smo imali ovakav odnos. Kada bude spreman boriti se, biti ćemo spremni i mi. On neko vrijeme priča o borbi u teškoj kategoriji. Međutim, što se teške kategorije tiče, sada idemo u Houston gdje će se boriti Derrick Lewis i Ciryl Gane. Tko pobijedi u toj borbi, dobit će priliku protiv Francisa Ngannoua, započeo je čelni čovjek UFC-a Dana White u Full Send podcastu i tako možda nagovijestio rasplet u zamršenoj teškoj kategoriji i nagovijestio borbu koja bi bivšem prvaku teške kategorije Stipi Miočiću mogla donijeti pozamašni novčani iznos.

- Nakon toga, Jon Jones može se boriti s pobjednikom te borbe ili protiv Stipe Miočića. Stipe je prihvatio borbu protiv Jonesa i spreman je za obračun - rekao je.

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson

No, kako je i vidljivo, stvari nisu toliko jednostavne. Dana je odlučio zakomplicirati sve u teškoj kategoriji te će se ovog vikenda za privremenu teškašku titulu boriti Derrick Lewis i nesuđeni protivnik našeg Ante Delije - Ciryl Gane. Iako je Francis Ngannou osvojio titulu u ožujku, White se odlučio zakomplicirati stvari s interimom. 

Tako je napravio pravi mali vlakić u kategoriji pa ćemo dobiti privremenog prvaka koji će se nakon toga boriti s francuskim 'predatorom' za ujedinjenje titula, a nakon toga bi mogli dočekati bivšeg prvaka poluteške kategorije Jona Jonesa u teškoj kategoriji. Također, rekao je Dana kako se Jones neće boriti prije 2022., a do toga ima još vremena. 

MMA: UFC 260

Nadalje, sam 'Bones' bi mogao brat želi li na prvaka teške kategorije ili će prvo na Miočića pa ovisno o ishodu borbe. Teško je očekivati da će se 'Bones' odlučiti za zaobilazni put kad može direktno na titulu i tako na neki način pokazati da je toliko spominjani 'GOAT'. Bilo kako bilo, Stipe ima neku opciju, ali opet se sve pita 'zlatnu koku'...

Najčitaniji članci