To je to što me zanima!

VIDEO I najveći padaju: Ovako je Jordan 'ljosnuo' s jet skija dok je jurio na Prokljanu

Jordan je u nedjelju stigao u Hrvatsku, a danas u poslijepodnevnim satima snimljen je kako na Prokljanskom jezeru. Izvodeći ''ludorije'' po moru, u jednom trenutku se i prevrnuo. Snimili su ga naši čitatelji
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Michael Jordan, uživa u ljepotama hrvatske obale ploveći u luksuznoj jahti dugoj 100 metara. Umirovljeni košarkaš prvo je u večernjim satima u nedjelju sletio u Split gdje se kratko zadržao i potom krenuo sjevernije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jordan pada sa jet skia

Jutros oko 10 sati viđen je kako ulazi u šibenski zaljev nakon čega se uputio prema Skradinu. Kako prenosi Šibenik.in, Jordan je snimljen kako na jet skiju uživa na Prokljanskom jezeru. 

- Usidrili su se jahtom u Bilicama, a Jordan se gotovo cijelo popodne vidno vozio uokolo jet-skijem po Prukljanskom jezeru, bio je baš tu u našoj uvali. Vidjelo se da je bio dobro raspoložen, jer je izvodio ludorije na vodi. Kasnije smo čuli kako je otišao i na ručak u poznati restoran Vidrovača u Bilice - rekla nam je čitateljica koja je poslala video. 

Proslavljeni košarkaš i bivši suigrač Tonija Kukoča većinu vremena provodi na brodu s obzirom na to da na njemu ionako ima popriličnu veliku posadu koja uključuje i nekoliko kuhara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jahta O'Pari duga je 95 metara, može primiti do 12 gostiju u 14 soba, uključujući i poseban apartman, dvije VIP sobe, sedam dvokrevetnih soba i jednu jednokrevetnu s detaljima u mramoru. Na jahti također može odsjesti do 29 članova posade.

Nakon što se proslavljeni košarkaš provozao na jet skiju, s jahtom se usidrio u Šibeniku. Vrijeme provodi na krmi redajući cigaru za cigarom, a društvo mu pravi supruga.

Jordanu to mu nije prvi put da je u Hrvatskoj jer se davne 1982., kad je igrao za sveučilišnu reprezentaciju protiv bivše Jugoslavije, susreo s Draženom Petrovićem.

Lani je u Splitu bio i Magic Johnson, a sad je u grad podno Marjana stigao još jedan legendarni košarkaš.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Turbojunkie 24.08.2021.

    Bjeloglavi sup zove Jordana - Jordan pao, novinari prvi priskočili u pomoć (jer su bili najbliže - u njegovim kupaćim). A jadni ljudi, raspamete se kad vide nekog poznatog i čude što je došao u Hrvatsku. Pa neće ovdje raditi kod privatnika da bi ostvario mirovinu, šta se čudite kao Alica? Jordan valjda umire od smijeha kad vidi tolike guzolisce. Svakog napadaju kao komarci, svi požale što su došli.

  • 24.08.2021.

    Najveći ikad, Michael Jordan .

  • nori 🖖 24.08.2021.

    50 metara od obale

Komentiraj...
Vidi sve komentare