To je to što me zanima!

'Jordane, mene nisi zastrašio, imam i ja pokoji prsten na ruci'

JEDAN OD RIJETKIH Zvijezda Boston Celticsa pred kraj svoje sjajne NBA karijere zaigrala je za Bullse i odbila klasični 'jordanovski' tretman. 'Nisi me zastrašio, imam i ja pokoji prsten', rekao mu je Parish
Vidi originalni članak

Michael Jordan nije bezveze zvijezda filma 'Posljednji ples'. On je predvodio Chicago Bullse u njihovom zlatnom razdoblju, a ako pitate mnoge košarkaške zaljubljenike, Jordan je predvodio cijelu košarku i  zadužio ju za sva vremena.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jordan je bio karizmatičan, drugačiji, samovoljan, ali je znao na temelju kojih svojih kvaliteta se tako postavlja. Svi su ga, stoga, slušali, nitko nije proturječio. Nitko, osim jednoga - Roberta Parisha. 

Neki zaboravljaju da je legenda Bostona, kluba u kojemu je proveo 14 godina, zaigrala jednu sezonu s Bullsima. Bila je to sezona 1996./1997. kada je Jordan s ekipom uzeo još jedan naslov uz 'flu-game' ili 'pizza-game'. Bila je to jedina sezona Parisha s Bullsima, ujedno posljednja njegove 19 godina duge NBA sezone.

WALL STREET JOURNAL O RATKU 'Ratko Rudić je poput Michaela Jordana, ali s boljim brkovima' JORDAN JE SVE IZMISLIO? Dostavljač uzvraća udarac: Ma glupost, kakva pokvarena pizza

Naime, nakon što je emitiran dokumentarni serijal 'Posljednji ples' mnogi su bivši Jordanovi suigrači izašli u javnost s raznim optužbama o Jordanu: da laže, da je cinkaroš, da je bahat, da je vikao na one za koje je mislio da su slabiji od njega ili manje zaslužni za uspjehe. Takav stav, piše ESPN, nije imao prema Parishu. 

- Rekao sam mu: "Znaš, Jordane, nisi me zastrašio kao ove ostale dečke. Imam i ja pokoji prsten" - obratio se Robert u to doba velikom Michaelu kojega mnogi nisu smjeli niti pogledati u oči.

FRKA MEĐU LEGENDAMA I Pippen sad ljut na Jordana, bijesan i izvan sebe zbog filma

- U tom mi je trenutku Jordan rekao: "Razbit ću te". Prišao sam mu korak bliže i rekao: "Ne, nećeš". Nakon toga me više nije smetao - prepričao je Parish.

To je zaista rijetka anegdota u kojoj je netko rekao kako se Jordan povukao pred njim. 

24 PITANJA: VIKI IVANOVIĆ 'Ono što je Jordan za košarku, to je danas Messi za nogomet'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miljanec 22.05.2020.

    Jordan je po medijima više i od Đikića.

  • 22.05.2020.

    Ispada da je Jordan bio veliki siledžija, pa i nasilnik u svlačionici 😝

  • Euro-Plenki 22.05.2020.

    "The last dance" je obicna promocija Michela Jordana. Slazem se, najveci je kosarkas svih vremena, ali su malo pretjerali u tom dokumentarcu. Ispada kako je sam osvojio sve i imao uz sebe 5-6 "pomagaca" koji su malo gurali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare