Obavijesti

Video

Komentari 35

'Ono što je Jordan za košarku, to je danas Messi za nogomet'

'Ono što je Jordan za košarku, to je danas Messi za nogomet'
2

Poznati sportski novinar s HRT-a odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio je što misli o nastavku nogometne sezone te kako će Hrvatska izgledati na Euru 2021. Dotaknuo se i Jordana te Messija.

VIDEO

Tko je naslijedio Michaela Jordana u Bullsima? Nitko. E tako će i nama biti s Modrićem iako ima mladih igrača koji dolaze, a i Kovačić igra sve bolje, komentirao je Viki Ivanović, poznate lice sportskog programa HRT-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stjepan Balog se brinuo o nogometnom prvenstvu, a ja o Olimpijskim igrama, no korona je sve stopirala, što je tu je. Smatram da će hrvatska nogometna reprezentacija biti svejedno dobro na EP 2021. godine. Kod nas je najvažnija atmosfera u reprezentaciji - osvrnuo se Viki na planove koji su bili predviđeni za 2020., a koje je korona poremetila. 

- Vjerujem da će se Liga Prvaka ipak igrati. Ponajprije zbog novca i vjerojatno u kolovozu, a kao pobjednika vidim Manchester City - dao je svoju prognozu Viki i otkrio koji sport najviše voli raditi.

- Hokej je sport koji najrađe prenosim. Obožavam ga, puno je dinamike i nema praznog hoda. U njega sam se zaljubio prije 20 godina. - objašnjava. Dotaknuli smo se i stručnih suradnika s kojima trenutno radi te prvog Vikijevog javnog nastupa.

- Prvi prijenosi su bili mi grozni, a na prvom dnevniku mi je strašno lupalo srce. Tada mi je mentor bio Tomislav Cvitković. Što se suradnika s kojima radim danas tiče, mislim da će Mario Strahonja biti fenomenalan. Mateo Beusan je nezamjenjiv. Igor Cvitanović je bio odličan igrač, a sada suradnik dok je Samovojska uzor svima - kaže Slavonac sa zagrebačkom adresom. 

Bullsi su u posljednje vrijeme popularni i zbog serije The Last Dancea, a i Viki ima posebno mišljenje o Jordanu. Nadovezao se i na Messija.

- Jedini poster koji sam imao je od Michaela Jordan. On je za mene najbolji sportaš svih vremena. Ono što je Jordan u košarci, to je Messi u nogometu. Messi sam rješava situacije, naravno da nekada ima loš dan i utakmicu, no način njegove igre i nogometa je meni puno draži. Ronaldo je također fenomenalan, ali Messi je viša instanca - zaključuje Viki.

Cijeli intervju pogledaj na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

24 pitanja i Viki Ivanović 09:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode