Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
21 komentara

Dostavljač uzvraća udarac: Ma glupost, kakva pokvarena pizza

"Je li postavljena dijagnoza, je l' otišao kod liječnika? Sve su to insinuacije. Rekao sam svima da ću ja dostaviti pizzu i da ću ju ja napraviti, sve je s njom bilo ok", tvrdi dostavljač 'kobne' pizze Jordanu 1997.

Foto: Reuters
21 komentara

Michael Jordan je nakon nevjerojatne utakmice u finalnoj seriji s Utahom pao u naručje Pippena potpuno iscrpljen. Svi su mislili da je razlog gripa, ali i on sam je potvrdio da je problem bio pokvarena pizza, sve dok se nije oglasio ni manje ni više nego - dostavljač.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Craig Fite bio je mladi tek zaposleni radnik pizzerije iz koje su Jordan i društvo naručili dostavu. Kako se htio dokazati šefovima, inzistirao je da upravo on napravi tu pizzu i odnese ju osobno velikom Jordanu u hotelsku sobu. 

- Rekao sam svima da ću dostaviti pizzu. Prvo ću ju napraviti i onda ju dostaviti jer ne želim da itko drugi ima išta s time - rekao je Fite.

Ideje o namjernom trovanju hranom je s gnušanjem odbacio jer je, kako kaže, on navijač Bullsa pa sigurno ne bi htio nauditi svojim miljenicima. Te su noći u Salt Lake Cityju svi znali gdje su smješteni Bullsi pa su ih svi htjeli i vidjeti. Dobro.. Većinom su htjeli vidjeti Jordana. Tako je i na dolasku u hotel Craig imao što vidjeti. 

NBA - Charlotte Hornets v Milwaukee Bucks DONIJELA JU PETORICA Jordan srušio mit o 'flu game': Povraćao sam zbog loše pizze

Grover priča sra*a

Pred vratima Jordanove sobe, prepunoj dima cigareta i tko zna čega drugoga, nalazilo se nekoliko osoba koji su pokušali ući u sobu i vidjeti legendu uživo. Mladi pizza majstor kaže kako je Grover od njega preuzeo pizzu i platio mu 20 dolara. Upravo je Tim Grover uz Jordana Posljednjem plesu rekao da je pizza bila pokvarena, a Craig je na to kratko prokomentirao:

- Grover je sjajan tip koji priča puno sra*a - rekao je pa upitao:

- Je li postavljena dijagnoza, je l' otišao kod liječnika? Sve su to insinuacije - tvrdi dostavljač.

GRANT LJUTIT NA JORDANA 'Ja cinkaroš? On je taj koji daje detalje o koki, travi i ženama...'

- Uz to podsjećam je da je Jordan pušio previše cigara. Prozori u sobi su bili otvoreni, a on je bio bez gornjeg dijela u dijelu grada gdje nakon zalaska sunca bude hladno. Ili su možda kasnije naručili hranu iz nekog mjesta gdje je ona zaista bila otrovana. Ali ta pizza je bila dobra, pratio sam sva pravila, sastojci su bili svježi - obranio se Fite.

Youtube | Autor: Youtube Foto: Youtube

Naši partneri pišu
Message