To je to što me zanima!

Jordano napustio Zadar: Nismo dobili plaću tri i pol mjeseca

Igrati uz podršku navijača je predivan osjećaj. Hvala im na svemu, možda nam se putevi opet susretnu, poručio je šuter koji će sreću potražiti u inozemstvu
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine u redovima KK Zadra, klub je napustio Antonio Jordano (23). Otišao je put Francuske gdje će igrati za drugoligaša Chalon/Saonea.

- Istina, raskinuo sam ugovor sa Zadrom, tri i pol mjeseca nismo primili plaću i ja sam se nažalost odlučio na ovaj korak. Francuski drugoligaš koji je trenutačno prvi u tamošnjem natjecanju ima velike ambicije i trener Vučević je inzistirao na mom dolasku. Dogovorili smo suradnju do kraja sezone - rekao je za sport023.

Ove je sezone u ABA ligi imao prosjek od 14.4 poena po utakmici, a uz to je asistirao 2.4 puta. U prosjeku je pogađao i 40% bačenih trica. 

- Igrati uz podršku navijača je predivan osjećaj. Hvala im na svemu, možda nam se putevi opet susretnu. Također, zahvalio bih treneru Jusupu i drugim trenerima s kojima sam radio, ali on je ostavio najbolji dojam na mene - zaključio je sad već bivši košarkaš Zadra.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatan 10 17.02.2023.

    Pa to je Hrvatska moj Jordano, jedan euro je velik kao planina 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare