To je to što me zanima!

Jorginho prevario ženu, onda i ljubavnicu, s trećom čeka bebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brazilac koji igra za Italiju. Slavu stekao u Napoliju, sad je u Chelseaju (s našim Kovačićem). Prekinuo brak zbog jedne žene pa u roku nekoliko mjeseci drugoj napravio dijete... Jorginho
Vidi originalni članak

Jorginho je zbog Elise ostavio Nataliju, a s Cat već čeka bebu

Talijanski Brazilac u Engleskoj. To je, izgleda, recept za malo žešći 'presing' van terena. Barem ako je suditi po Chelseajevom play-makeru Jorginhu (28).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suigrač našeg Matea Kovačića (25) si je u nekoliko mjeseci: srušio brak dug godinama, odmah prekinuo sa ženom s kojom je imao aferu pa odmah trećoj napravio dijete.

Na fotografijama je Elisa Scanlon, dama br. 2. Ona s kojom je bio dok je još bio u braku, a prije nego je ušao u vezu s majkom svog djeteta.

Čovjeka je 'pun teren', a tri dame s kojima je 'igrao jedan na jedan' su: supruga Natalia Leteri, prevoditeljica u Chelseaju Elisa Scalcon i bivša družica poznatog glumca Judea Lawa te majka njihove petogodišnje kćeri Ade, Catherine Cat Harding.

Jorginhovu aferu sa Engleskinjom porijeklom sa Šri Lanke, Elisom, u javnost je gurnuo njen bivši dečko Aaron Hughes. Prohodali su dok je Elisa još bila egzotična plesačica, a primijetio je da se radikalno drukčije ponaša kad je dobila posao kao prevoditeljica u Chelseaju.

Taman prije nego su trebali na odmor na Šri Lanku Hughes je na Elisinom iPadu vidio njen kilometarski 'sexting' sa Jorginhom uključujući primjerice opisivanje grubog i nježnog seksa koji su dogovarali, razmjenu fotografija, opise tetovaža i sl.

Elisa je nekako uvjerila Aarona da je sve krivo shvatio (?) pa su otišli na odmor koji je nesretnik poslije opisao kao dva najgora tjedna svog života. I još, jadan, svim srcem navija za Arsenal, a cura ga vara s igračem Chelseaja!

Uglavnom, čim su se vratili Aaron je prekinuo s Elisom, a Jorginho sa suprugom. No ispalo je da je strast putem poruka bila veća od one uživo pa je i ta veza vrlo brzo pukla.

Jorginho izgleda ne voli samoću pa se promptno upleo sa Cat Harding koja već ponosno pokazuje trbuščić. Prvo dijete sa hollywodskom zvijezdom, drugo - s Premiership nogometašem.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jumar 29.04.2020.

    Meni izgleda pljunuti Veldin Karic, ali cini mi se kako mu ni to kod starleta nije nikakva prepreka.

  • HEI$ENBERG 29.04.2020.

    gospodin

  • istjerivač nejebice 29.04.2020.

    A ova crna produžila obrve ko sudac utakmicu Chelsea- Everton

Komentiraj...
Vidi sve komentare