To je to što me zanima!

Još je jedan otišao: Dinamov Mario Musa u Maccabi Haifi

Dinamov lijevi bek Mario Musa (26) prešao je u jedan od najvećih izraelskih klubova Maccabi Haifu. Musa će tijekom današnjeg dana obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor
Vidi originalni članak

Nakon što su Dinamo napustili Pjaca i Taravel uskoro će i Eduardo. No prije nego što iskusni golman ode, Dinamo je kompletirao još jedan transfer u inozemstvo.

Radi se o 26-godišnjem lijevom beku Mariju Musi, koji je potpisao ugovor s izraelskim Maccabijem Haifom. Musa nikad nije dobio pravu priliku na Maksimiru, naigrao se u Lokomotivi i Dinamu 2. Budući da ni sad nije prvi 'pick' te da su ispred njega Pivarić i Sosa, Musa je odlučio otići. Tijekom nedjelje bi trebao obaviti liječnički pregled, a detalji transfera još nisu poznati.

Inače, izraelsko prvenstvo počinje u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Marko1704 22.08.2016.

    Musa ustvari nikada nije dobio pravu priliku u Dinamu. Decko je imao dosta pehova s povredama, a one utakmice sto je proljetos igrao za Dinamo je bio svaki put jedan od najboljih Dinamovih igraca. Forsiranje Plivarica je presmijesno. Plivaric je najgori dinamov igrac u fazi obrane, sto dokazuje iz utakmice u utakmicu protiv malo jacih protivnika. Ukoliko mu jos na stranu dođe krilo solidne fizicke građe i brzine, onda Plivarica nema nigdje, sto je i dokazao prosle godine u LP (a i ove ce to dokazati, bilo u LP ili EL). Uostalom da je toliko dobar valjda bi dosla neka ponuda za njega obzirom da vec ima 27 god. Sosa se treba dokazati, ali po onome sto je pokazao, cini se da bi mogao biti dobar igrac. U svakom slucaju treba ga forsirati, a Plivarka se rijesiti cim prije...

  • danec 21.08.2016.

    Lagano se prazni i sređuje svlačionica, kakva rasprodaja. Sad pojačanja

  • El Bahati 21.08.2016.

    Najbolja opcija i za jedne i za druge, dečko je igrao cijelo proljeće dok je Pivarić bio ozljeđen,osobno sam ga pratio na nekliko utakmica i mogu reći da je napredovao u odnosu na prošlih nekoliko sezona, ali i dalje nije igrac koji može konkurirati spremnom Pivariću i Sosi,koji se tek treba dokazati,isto kao i Mamić u Dinamu2.

Komentiraj...
Vidi sve komentare